Banner Van Verre Cambodja 300x250

Populaire pagina's

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Schitterende privéreizen bij Fox, verre reizen van ANWB

Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Boek uw droomreis bij Original Asia
Onvergetelijke avonturen bij VNC Asia Travel
Cambodja op jouw manier
Ta Prohm tempel Drijvend dorp bij het Tonle Sap meer Zonsondergang bij Pre Rup tempel Het laidback stadje Siem Reap Schilderijen kopen in Cambodja River of a thousand lingas in Cambodja

Welkom bij Reisvormen Cambodja. Op deze uitgebreide website vind je reisinformatie en reistips die je helpen bij het vinden en boeken van een mooie reis door Cambodja. Verder vind je er informatie over toerisme in Cambodja zelf; gebaseerd op onze eigen ervaringen in dit prachtige land. We hebben het volledige reisaanbod met reizen naar Cambodja voor je op een rijtje gezet; hiermee ben je uitstekend in staat een prachtige vakantie naar het land uit te stippelen. Daarnaast hebben we de verschillende reisorganisaties nader toegelicht. De verschillende reisvormen zijn uitgewerkt, maar ook de grootste toeristische attracties; de tempels van Angkor. Verder gaan we in op de vervoersmogelijkheden in het land en vind je hier tevens een kostenvoorbeeld van een trip naar Cambodja.

Alles over de tempel Ta Prohm

Ta Prohm

De tempel Ta Prohm is gelaten zoals men het bij de ontdekking aantrof; volledig vergroeid met bomen.
Lees meer

Top10 hoogtepunten Cambodja

Top10 Hoogtepunten

Bekijk hier het overzicht met de allermooiste attracties van Cambodja.
Lees meer

Reisaanbod Cambodja

Reisaanbod

Er zijn diverse reisbureaus die fantastische reizen naar Cambodja aanbieden. Bekijk hier het totale overzicht.
Lees meer

Alles dat je nodig hebt voor je vakantie naar Cambodja

Kippenvervoer in Cambodja

Naast de georganiseerde mogelijkheden die je hebt om Cambodja te bezoeken, kun je een reis naar het land ook zelf regelen. Het enige dat je hoeft te doen is een vliegticket naar Cambodja kopen (er zijn diverse luchtvaartmaatschappijen met tickets naar Cambodja) en eventueel wat losse hotelovernachtingen vastleggen. Tours en andere activiteiten kun je allemaal ter plekke regelen. Cambodja is een mooi land om zelf te verkennen.

De informatie op deze website is gebaseerd op onze eigen reisverhalen. Zo hebben wij bijvoorbeeld in zes dagen het gebied rond Siem Reap bezocht en dit uitgewerkt in een reisverslag waarbij de focus vooral kwam te liggen op alle prachtige tempels in de omgeving van Siem Reap. Omdat wij niet heel Cambodja hebben bezocht vind je verder nog artikelen en links naar diverse reisverhalen en reisverslagen van anderen die (andere delen van) Cambodja bezochten.

Monniken in open busje in Cambodja

Cambodja is een mooie bestemming in opkomst. Een zwarte recente geschiedenis bracht het land terug bij af; de wederopbouw is nog steeds in volle gang. Een zeer oude geschiedenis vormt echter de rode lijn door het huidige land. In het huidige Cambodja vind je het grootste religieuze complex op aarde; Angkor. Ditzelfde Angkor vormt nu de voornaamste bron van inkomsten voor het land en veel van haar inwoners. Toerisme is waar het allemaal om draait en jaarlijks bezoeken steeds meer mensen de prachtige schatten van Cambodja.

Slapende man in kofferbak Cambodja

Naast de grote tempelcomplexen kun je in Cambodja ook prima terecht voor prachtige eilanden met fantastisch mooie stranden. Verder kun je er prima duiken en snorkelen. Veel reizigers bezoeken de hoofdstad Phnom Penh om meer te weten te komen over het verschrikkelijke bewind van Pol Pot van de Rode Khmer. Hier vind je musea en ook diverse andere locaties die alle gruwelijkheden in woord en beeld uitdrukken. De Cambodjanen werken dagelijks hard aan hun nieuwe toekomst; een glimlach is hier echt goud waard!

Zoek je goedkope vliegtickets, of bus- en treintickets binnen Cambodja, Vietnam of Laos?

Er zijn diverse Nederlandse reisbureaus waar je een prachtige reis naar Cambodja kunt boeken. Populair zijn; 333travel, FOX, verre reizen van ANWB, Sawadee en Original Asia. Zelf samenstellen van een reis is ook prima mogelijk. Boek je tickets bij Cheaptickets, de losse hotelovernachtingen bij Agoda en de losse tours (bouwstenen) bij Riksja Cambodja. Bekijk hier het totale reisaanbod naar Cambodja.