Hieronder volgt een opsomming van een aantal reisorganisaties die verschillende soorten reizen naar Cambodja aanbieden. Een echte vergelijking is niet gemakkelijk te maken tussen de verschillende reisorganisaties. Wel hebben we enkele speerpunten genoemd per reisorganisatie. Met dit overzicht is het hopelijk wat makkelijker om een keuze tussen één van de reisorganisaties te maken.

333travel

333travel is al 16 jaar de individuele maatwerk reizen specialist naar Azië, Amerika en Zuid Afrika. 333travel heeft ook een eigen Nederlands kantoor in Bangkok. Ze bieden een breed scala aan vakanties zoals; reizen op maat met een zeer flexibel bouwstenen aanbod welke je dagelijks kan aanpassen, individuele rondreizen en strandvakanties. Met de nadruk op kleinschalige accommodaties op unieke locaties, waaronder diverse plekjes in het schitterende Cambodja. 333travel is winnaar van de Zoover awards voor beste en de populairste verre reizen specialist van Nederland.

ANWB Reizen

ANWB Reizen is al jaren de grootste Nederlandse online touroperator wat betreft reizen naar diverse verre bestemmingen. Ze hebben een actief reizigersforum, waar reizigers bijeenkomen die bij ANWB Reizen zelf een reis geboekt hebben. ANWB Reizen biedt diverse reizen door Cambodja aan, vaak als onderdeel van een grotere rondreis door Indochina (Vietnam, Laos, Thailand en Cambodja). Reizen met ANWB Reizen staat voor ‘comfortabel avontuur’: ze organiseren comfortabele reizen met een avontuurlijk karakter. Klanten reizen met ‘harde koffers’ en verblijven in prettige drie- en viersterrenhotels. De georganiseerde groepsrondreizen worden persoonlijk uitgestippeld en zijn vooral afgestemd op cultuur, natuur, sfeer en boeiende bezienswaardigheden.

KidsReizen

Op verre reis met je kinderen, een wereldbelevenis! Maar waar vind je die kleinschalige en bijzondere accommodaties, hoe kom je van A naar B, welke activiteiten zijn leuk voor de kinderen en tieners? En hoe plan je je reis zo in, dat de vakantie voor iedereen een feest is? Bij KidsReizen kennen ze de leukste plekjes en hebben ze ervaring met verre reizen met kinderen. Ze stellen de ideale vakantie voor je gezin samen, of je nu met baby, peuter of tiener reist!

Koningaap

Koning Aap is een populaire reisorganisatie en beschikt over een uitgebreid wereldwijd netwerk van betrouwbare agenten. Ze hebben diverse mooie rondreizen door Cambodja, vaak in combinatie met een bezoek aan één van de buurlanden. Naast de rondreizen langs bekende plekken hebben ze ook enkele reizen die van de gebaande paden wijken. Verder hebben ze ook een aantal mooie familiereizen. De prijzen zijn inclusief intercontinentale vluchten en inclusief een hoop andere kosten; je weet dus meteen waar je aan toe bent.

Sawadee

Reizen met Sawadee is puur avontuur! Al ruim 25 jaar bieden zij actieve en avontuurlijke rondreizen naar bestemmingen wereldwijd. Dit zijn vooral reizen in de kleinste groepen waarin je veel ziet, veel beleeft en ontmoetingen hebt met de lokale bevolking. Sawadee organiseert rondreizen met bezieling en respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking met haar gebruiken. Duurzaamheid staat hierbij centraal. Daarbij werken ze samen met diverse organisaties. De rondreizen worden begeleid door deskundige reisbegeleiders. Zij hebben een intensieve, door Sawadee ontwikkelde training gevolgd. Sawadee vindt individuele vrijheid tijdens de groepsreizen belangrijk. Tijdens de dagen dat er niet gereisd wordt zijn reizigers vrij om op eigen initiatief activiteiten te ondernemen. Reisbegeleiders staan uiteraard klaar met tips. Alle Sawadee-medewerkers zijn geboren reizigers die van hun passie hun werk hebben gemaakt. Dat geldt voor de mensen op kantoor en de reisbegeleiders op locatie. Sawadee biedt een aantal prachtige rondreizen door Cambodja aan.

Van Verre

Van Verre is de reisspecialist in individuele reizen op maat naar Cambodja. Alles kan! De landendeskundigen van Van Verre bezoeken de bestemmingen regelmatig en adviseren je graag met het samenstellen van jouw reis. Je geeft je wensen aan, zij stellen vervolgens je eigen route door het prachtige Cambodja samen. Van Verre biedt ook privéreizen op maat aan naar Indonesië, Maleisië, Thailand, Vietnam, Laos en Myanmar (Birma).

 
 
Naar Cambodja met TUIMooie, unieke Cambodja-reizen met ANWB ReizenOnvergetelijke avonturen in Cambodja met 333travel

5 mooiste Cambodja-reizen

Bekijk het reisaanbod naar Cambodja

v.a. €2159 incl.

Cambodja Compleet

Schitterende 22-daagse groepsrondreis met chauffeur met ANWB Reizen.

Lees meer

v.a. €3400 excl.

Cambodja compleet

Ontdek heel Cambodja inclusief veel excursies in 22 dagen met Van Verre.

Lees meer

va €2202 incl.

Groepsreis Vietnam & Cambodja

De mooiste hoogtepunten van Vietnam en Cambodja in 20 dagen met TUI.

Lees meer

v.a. €2495 excl.

Rondreis Vietnam & Cambodja

Het beste van 2 prachtige landen Vietnam & Cambodja in 27 dagen met Djoser.

Lees meer

v.a. €2092 incl.

Cambodja Highlights

16 dagen lang reis je door het betoverende Cambodja met 333travel.

Lees meer

Deel je tips

Heb je leuke tips die je met ons en met de andere lezers wilt delen? Ken je toffe plekjes in Cambodja die we tijdens onze volgende trip naar het land zeker moeten bezoeken? Deel je tips en andere weetjes door hieronder een reactie achter te laten.

Ga je binnenkort zelf op vakantie naar Cambodja en heb je vragen m.b.t. accommodatie, vervoer, attracties en andere bezienswaardigheden of heb je input nodig met het opstellen van je reisplan? Stel je vragen hieronder of in onze reiscommunity.

Wil je verder makkelijk op de hoogte blijven van onze avonturen? Volg dan onze Facebook pagina.