Sinds de start in 2007 werken we dagelijks met groot plezier aan Reisvormen.nl. De website ontstond als een plek waar we konden schrijven over de diverse bestemmingen die we jaarlijks bezochten. We runnen tevens de populaire websites Veelzijdig Maleisië en Wonderful Malaysia en hebben tussen 2009 en 2013 in Maleisië gewoond om deze websites naar een hoger niveau te tillen. In die jaren reisden we veel in de omgeving, allemaal landen die op Reisvormen zijn uitgewerkt.

Sinds 2007 hebben we diverse bestemmingen uitgebreid uitgewerkt. Vooral populair zijn Indonesië, Vietnam, China en IJsland. Elke reis (die niet naar Maleisië gaat) werken we uit op deze website. Verder maken we naast schitterende foto’s ook mooie video’s. Deze foto’s en video’s verwerken we in de artikelen, maar worden ook op verschillende publieke foto- en videodiensten gepubliceerd.

Naast de vele honderden pagina’s met content zijn we tevens actief op diverse sociale mediakanalen; zoals Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en meer. Deze kanalen zetten we in om de lezersgroep op de hoogte te brengen van nieuws, acties, aanbiedingen en real-time updates tijdens onze reizen. Samen vormen de kanalen een uitgebreid netwerk in de travel branche.

Kortom, we kunnen prima optreden als content creator en brand ambassador voor reisbestemmingen!

Details Reisvormen (november 2018)

  • Gemiddeld aantal maandelijkse unieke bezoekers: 40.000
  • Gemiddeld aantal maandelijkse bekeken pagina’s: 60.000
  • 804 Facebook pagina likes
  • 665 Twitter volgers
  • 2976 Instagram volgers
  • 47 Pinterest volgers
  • 1011 Youtube abonnees
  • 2821 nieuwsbrief abonnees (dubbele opt-in)
  • Taal website: Nederlands
  • Soort website: combinatie van content (landensites), reisblog, reisartikelen, hotelreviews, reisverslagen, tips, deals & acties en meer.

Adverteren

De meest afgenomen wijze van adverteren is een promotiepakket, waarbij we een reisorganisatie, reisbestemming of andere reispartij op meerdere manieren op de website, sociale kanalen en erbuiten promoot. Naast standaard uitingen als visuals (banners) en links (bv in de vorm van een vermelding bij de populaire reisorganisaties, of in de vorm van de opname van enkele voorbeeldreizen), schrijven we ook artikelen met een vermelding naar de reisorganisatie of bestemming. In sommige gevallen publiceren we (hoogwaardige) content die door onze samenwerkingspartners is aangeleverd. Lees meer over adverteren op Reisvormen.nl.

Trips

We bezoeken jaarlijks meerdere bestemmingen, die we uitgebreid uitwerken op Reisvormen.nl. Een compleet land wordt uitgewerkt binnen de landenrubriek, specifieke bestemmingen werken we meestal uit in de vorm van een serie losse artikelen. Deze artikelen variëren van beschrijvingen van attracties, hotel- en restaurantreviews, algemene artikelen over de bestemming en soms simpele maar leuke lijstjes (bv een top5 highlights van een stedentrip naar Barcelona of Praag).

We hebben verder jarenlange ervaring in het promoten van bestemmingen, hotels, losse tours, restaurants en attracties in de vorm van tailor made blogtrips of persreizen. Promotie vindt op meerdere momenten plaats, voorafgaand aan de trip, tijdens de trip (‘live-updates’) en vooral na de trip in de vorm van blijvende blog artikelen, tweets (slim gebruik van hashtags), Facebook posts en shares, Instagram en Pinterest updates. Vanzelfsprekend maken we veel prachtige foto’s, maar in overleg ook video’s van de bestemming. We leveren kwaliteit en dat zie je terug in de activiteiten ter promotie.

Artikelen op Reisvormen.nl hebben een blijvend karakter, d.w.z. dat de content altijd online blijft staan en dus ook op lange termijn nog exposure oplevert.

Reisvormen heeft een algemene insteek. Elke bestemming, elk land kan worden uitgewerkt, zolang het maar reisgerelateerd is.

Samenwerkingen

Reisvormen werkt samen of heeft samen gewerkt met de volgende (reis)organisaties: Van Verre, Riksja Travel, 333travel, PANGEA Travel, Original Asia, Undiscovered, ANWB Reizen (voorheen Fox, verre reizen van ANWB), Local Hero Travel, Kidsreizen, De Jong Intra, DimSum Reizen, Total Discoveries, Zoover, Holidaygogogo, China Minority Travel, Maoske, Bel-info, TND Media, VisumVietnamExpert, Vacanceselect, NJ Travel, Travelbird, Taxi2Airport, Weekendesk, Vakantieveilingen, DeZwerver, Schipholtickets, Otravo, LVM Cargo, Remax, Rentalcars.com, Agoda.nl, Booking.com, Trivago, CarRentalNet (voorheen Economy Car Rentals), Cheaptickets, Thomas Cook, Tix, Wimdu, Etihad, Qatar, KLM, Transavia, Singapore Airlines, Malaysia Airlines, China Eastern Airlines en meer.

Met de volgende hotelketens: Pullman, Shangri La, Aloft, Parkroyal, Marriott, Hilton en meer.

Ook hebben we samengewerkt met de volgende pr- en mediabureau’s: USP Marketing PR, Magazines & More, PubNXT, Cherry Lab, Tribal Internet, AKM3 GmbH, Tug Agency, Netsociety, iProspect, OMRuk en meer.

En met de volgende verkeersbureau’s: CzechTourism, Tourism Malaysia, TVB Stubai, IDM Südtirol, Toerisme Vlaanderen en Wallonië België Toerisme.

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in onze diensten. Zie je het zitten dat wij jouw reisproduct of bestemming uitgebreid op Reisvormen.nl promoten? Wil je adverteren op de website? Er is van alles mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie.

In de mediakit leggen we uit wat Reisvormen voor jou kan betekenen. Mail ons met het verzoek om de mediakit en we sturen deze meteen jouw kant op.

5 mooiste verre reizen

v.a. €1150 excl.

Romantisch Bali en Gili (17dgn)

Ervaar het schitterende Bali en de Gili-bountyeilanden in sfeervolle resorts met Van Verre.

Lees meer

v.a. €2333 incl.

Wonderlijk West-Amerika met huurauto

16-daagse privérondreis langs de hoogtepunten van het westen van Amerika met ANWB Reizen.

Lees meer

v.a. €1170 excl.

Best Deal Thailand

14-daagse individuele reis langs alle hoogtepunten van Thailand met 333travel.

Lees meer

v.a. €899 incl.

Magisch IJsland

5 dagen op ontdekking vanuit één hotel langs alle hoogtepunten van IJsland met TUI.

Lees meer

v.a. €2885 incl.

Met de Japan Rail Pass door Japan

14-daagse treinrondreis langs de belangrijkste hoogtepunten van Japan met ANWB Reizen.

Lees meer

Deel je tips

Heb je leuke tips die je met ons en met de andere lezers wilt delen? Ken je mooie landen of toffe plekjes die we zeker moeten bezoeken? Deel je tips en andere weetjes door hieronder een reactie achter te laten.

Ga je binnenkort zelf op vakantie en heb je vragen m.b.t. accommodatie, vervoer, attracties en andere bezienswaardigheden of heb je input nodig met het opstellen van je reisplan? Stel je vragen hieronder of in onze reiscommunity.

Wil je verder makkelijk op de hoogte blijven van onze avonturen? Volg dan onze Facebook pagina.