Hieronder volgt een opsomming van een aantal reisorganisaties die verschillende soorten reizen naar China aanbieden. Een echte vergelijking is niet gemakkelijk te maken tussen de verschillende reisorganisaties. Wel hebben we enkele speerpunten genoemd per reisorganisatie. Met dit overzicht is het hopelijk wat makkelijker om een keuze tussen één van de reisorganisaties te maken.

333travel

333travel is een specialist in het organiseren van verre reizen naar Azië, Amerika, Australië & Nieuw-Zeeland. Ze bestaan al ruim 12,5 jaar en hebben in die periode meer dan 300.000 reizen voor hun klanten georganiseerd. Ze bieden diverse prachtige privé rondreizen naar China aan. Je kunt ook van de reizen afwijken; maatwerk is mogelijk. Bekijk het China reisaanbod op de website van 333travel.

ANWB Reizen

ANWB Reizen is al jaren een van de grootste Nederlandse online touroperator wat betreft reizen naar China. ANWB Reizen biedt een aantal zeer mooie rondreizen door China aan. Naast een aantal prachtige individuele- en groepsrondreizen, bieden ze tevens single rondreizen en familierondreizen aan. Ze hebben een actief reizigersforum, waar klanten terecht kunnen met vragen over hun reis door China. Bekijk het China reisaanbod op de website van ANWB Reizen.

De Jong Intra

De Jong Intra is een veelzijdige touroperator met vele thema-, pakket- en maatwerkreizen naar zowel Europese als verre bestemmingen. Onder het motto “Haal meer uit je vakantie!” zorgen ze voor vakanties voor alle doelgroepen van ‘jong tot oud’. De Jong Intra Vakanties is een zelfstandige, onafhankelijke Nederlandse reisorganisatie. Jaarlijks worden er voor meer dan 250.000 reizigers vakanties georganiseerd waarmee het qua aantallen passagiers een top positie in neemt op de lijst van grote reisorganisaties in Nederland. De website van De Jong Intra geeft helder weer welke reizen naar China beschikbaar zijn. De reisorganisatie heeft een prachtig aanbod van individuele- en groepsrondreizen naar China. Daarnaast hebben ze ook enkele singlereizen en familiereizen door het land. Bekijk het China reisaanbod op de website van De Jong Intra.

Koning Aap

Mensen die reizen met Koning Aap zijn levensgenieters: flexibele, geïnteresseerde reizigers die uit elke situatie waarin ze terechtkomen het positieve halen. Ze zien duidelijk de meerwaarde van het reizen in een gezelschap, ze beschouwen de groep zeker niet als een noodzakelijk kwaad. Koning Aap beschikt over een uitgebreid wereldwijd netwerk van betrouwbare agenten. Ze hebben diverse mooie rondreizen door China, waarbij de meest uiteenlopende thema’s centraal staan. Een van hun reizen volgt de complete zijderoute, en duurt maar liefst 65 dagen. Bekijk het China reisaanbod op de website van Koning Aap.

Sawadee

Sawadee biedt diverse mooie rondreizen aan. Het reisbureau heeft ook een aantal reizen naar China op het programma staan. De reisbeschrijving is duidelijk, en Sawadee geeft daarnaast ook op heldere wijze de prijzen en vertrekdata weer. Voor families met kinderen is er het speciale ‘Familieavontuur’; een onderdeel van Sawadee. Hier vind je ook een aantal reizen naar China; ditmaal speciaal samengesteld voor avontuurlijk ingestelde families. Bekijk het China reisaanbod op de website van Sawadee.

Shoestring

Shoestring is een reisorganisatie met mooie en vooral unieke reizen naar diverse landen verspreidt over de hele wereld. Hun credo ‘Hoe ver kun je gaan’ staat voor de dynamische insteek van hun reizen. Hoewel het een kleine en specialistische reisorganisatie lijkt, is het onderdeel van het grote Kuoni. Ze hebben een aantal prachtige rondreizen door China, en tevens een paar leuke stedentrips naar Beijing. Ook hebben ze enkele fantastische reizen naar Tibet en Nepal. Shoestring is jaarlijks prominent vertegenwoordigd op de Vakantiebeurs. Bekijk het China reisaanbod op de website van Shoestring.

 
 
Prachtige rondreizen door China bij 333travelSchitterende China-reizen met TUIOnvergetelijke avonturen met ANWB Reizen

5 mooiste China-reizen

Bekijk het reisaanbod naar China

ANWB Reizenv.a. €2079 incl.

Chinees Jade

Langs de hoogtepunten van modern en ouderwets China met ANWB Reizen.

Lees meer

Djoserv.a. €2495 incl.

Rondreis China

Gevarieerde steden en hoogtepunten in 24 dagen met Djoser.

Lees meer

Koning Aapv.a. €2145 incl.

China Hoogtepunten

De mooiste hoogtepunten van China in twee weken met Koning Aap.

Lees meer

Shoestringv.a. €1799 incl.

Van Beijing naar Shanghai

Adembenemend mooie reis langs diverse hoogtepunten van China met Shoestring.

Lees meer

333travelv.a. €2890 incl.

China Highlights

In 16 dagen langs de mooiste hoogtepunten van het betoverende China met 333travel.

Lees meer

Deel je tips

Heb je leuke tips die je met ons en met de andere lezers wilt delen? Ken je toffe plekjes in China die we tijdens onze volgende trip naar het land zeker moeten bezoeken? Deel je tips en andere weetjes door hieronder een reactie achter te laten.

Ga je binnenkort zelf op vakantie naar China en heb je vragen m.b.t. accommodatie, vervoer, attracties en andere bezienswaardigheden of heb je input nodig met het opstellen van je reisplan? Stel je vragen hieronder of in onze reiscommunity.

Wil je verder makkelijk op de hoogte blijven van onze avonturen? Volg dan onze Facebook pagina.