Populaire pagina's

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Vraag makkelijk en snel je ESTA aan

Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.




Schitterende Amerika-reizen bij Amerika online
Antelope Canyon Chicago Bryce Canyon Las Vegas Zion National Park

Welkom bij Reisvormen Verenigde Staten. Op deze uitgebreide website vind je reisinformatie en reistips die je helpen bij het vinden en boeken van een mooie reis door de Verenigde Staten. Verder vind je er veel informatie voor toeristen; gebaseerd op onze eigen ervaringen in dit prachtige land. We hebben het volledige reisaanbod met reizen naar de Verenigde Staten voor je op een rijtje gezet; hiermee ben je uitstekend in staat een prachtige vakantie naar het land uit te stippelen. We hebben verder enkele van de grootste toeristische attracties uitgewerkt; zoals de Grand Canyon, Chicago, Las Vegas, Bryce Canyon en meer. Verder gaan we in op de vervoersmogelijkheden in het land en vind je hier tevens een kostenvoorbeeld van een trip naar de Verenigde Staten.

Top10 hoogtepunten Verenigde Staten

Top10 Hoogtepunten

Bekijk hier het overzicht met de allermooiste attracties van de Verenigde Staten.
Lees meer

Reisaanbod de Verenigde Staten

Reisaanbod Verenigde Staten

Er zijn diverse reisbureaus die fantastische reizen naar de Verenigde Staten aanbieden. Bekijk hier het totale overzicht.
Lees meer

Alles dat je nodig hebt voor je vakantie naar de Verenigde Staten

De Verenigde Staten, gewoonlijk aangeduid als de VS, USA of Amerika (incl. The States en The US) is een land in Noord-Amerika. Het bestaat uit 50 staten, een federaal district, en vijf overzeese gebieden. Het heeft met meer dan 320 miljoen inwoners de derde grootste bevolking van de wereld, en omvat zowel dichtbevolkte steden met uitgroeiende voorsteden en uitgestrekte, onbewoonde en mooie natuurlijke gebieden.

Met zijn geschiedenis van massa-immigratie uit de 17e eeuw, is het een smeltkroes van culturen uit de hele wereld en speelt het een dominante rol in het culturele landschap van de wereld. Het is beroemd om zijn brede scala aan populaire toeristische bestemmingen, variërend van de wolkenkrabbers van New York en Chicago, tot de natuurlijke wonderen van Yellowstone en Alaska en de warme, zonnige stranden van Florida, Hawaï en Zuid-Californië.

De Verenigde Staten is buitengewoon divers in de vele bezienswaardigheden die het biedt. Je kunt er nooit alles gezien hebben; zelfs als je denkt dat je wat één plaats te bieden heeft, volledig hebt uitgediept, is de volgende bestemming slechts een roadtrip verwijderd. Onbeschrijfelijk mooie landschappen, een geschiedenis die leest als een scenario, entertainment-opties om dagen mee te vullen, en een aantal van 's werelds mooiste architectuur - ongeacht waar je van houdt, je vindt het waar je maar kijkt.

Kaart Verenigde Staten

De verscheidenheid aan restaurants in de VS is opmerkelijk. In een grote stad als New York of Chicago, is het mogelijk om een restaurant uit bijna elk land van de wereld te vinden. Een ander voorbeeld is het grote aantal en de verscheidenheid van fastfood- en restaurantketens. Meestal geopend van vroeg in de ochtend tot laat in de nacht; velen zijn 24 uur per dag geopend.

De Verenigde Staten heeft een op het eerste gezicht ingewikkelde visumplicht. Verdiep je hier zorgvuldig in voor je bezoek, vooral als je een aanvraag voor een ESTA (Wat is een ESTA?) of een visum moet doen. Raadpleeg indien nodig vooraf het US State Department Bureau van Consulaire Zaken. In de meeste gevallen voldoet een ESTA.

333travel. Verre reizen. Voor iedereen uniek

Er zijn diverse Nederlandse reisbureaus waar je een prachtige reis naar de Verenigde Staten kunt boeken. Populair zijn; FOX, verre reizen van ANWB, De Jong Intra en 333Travel. Zelf samenstellen van een reis is ook prima mogelijk. Riksja Amerika biedt een aantal handige bouwstenen. Boek je tickets bij Cheaptickets en de losse hotelovernachtingen bij Booking.com, Expedia of Hotels.com. Regel je visum (ESTA) makkelijk via E-visums.nl. Bekijk hier het totale reisaanbod naar de Verenigde Staten.