Hieronder volgt een opsomming (op alfabetische volgorde) van een aantal reisorganisaties die verschillende soorten reizen naar Tsjechië aanbieden. Een echte vergelijking is niet gemakkelijk te maken tussen de verschillende reisorganisaties. Wel hebben we wat speerpunten genoemd en hiermee is het hopelijk wat makkelijker om een keuze tussen één van de reisorganisaties te maken. Ze bieden over het algemeen vergelijkbare reisproducten aan: o.a. self-drive autorondreizen, stedentrips Tsjechië en volledig georganiseerde rondreizen, al dan niet in groepsverband.

De Jong Intra

De Jong Intra verzorgt jaarlijks meer dan 250.000 vakanties naar diverse bestemmingen. Het bedrijf begon ooit als touringcarbedrijf, maar groeide snel uit tot een allround reisaanbieder. Zoek je op de website naar het aanbod binnen Tsjechië, dan krijg je meer dan 100 resultaten in beeld. Binnen het reisaanbod vallen losse hotelovernachtingen, wintersportreizen, stedentrips en rondreizen. Sommige reizen gaan uit van eigen vervoer, in andere gevallen reis je per touringcar of vliegtuig. Op de website zie je duidelijk het iDeal logo, je kunt dus gemakkelijk en veilig online betalen. Bekijk de website van De Jong Intra.

 
 
Het hippe, betaalbare NYX Hotel in PraagToffe stedentrips naar Praag met De Jong IntraTUI

5 mooiste Tsjechië-reizen

Bekijk het reisaanbod naar Tsjechië

TUIv.a. €109 incl.

Stedentrip Praag

Diverse schitterende stedentrips (incl. kerstreizen) naar deze prachtige stad met TUI.

Lees meer

v.a. €382 incl. busreis

Praag, de Gouden Stad

6-daagse busreis naar het geweldig mooie Praag met De Jong Intra.

Lees meer

ANWB Reizenv.a. €1069 (auto)

Verrassend Midden-Europa

Ontdek Tsjechië, Slowakije, Hongarije en Slovenië in één 14-daagse autoreis met ANWB Reizen.

Lees meer

SRC Reizenv.a. €679 incl.

Kerst in Praag

5 sfeervolle kerstdagen in de Gouden Stad met SRC Reizen.

Lees meer

TUIv.a. €343 incl.

Stedentrip Cosmopolitan Hotel Praag

6-daagse stedentrip naar het luxe 5-sterren hotel Cosmopolitan met TUI.

Lees meer

Er zijn diverse Nederlandse reisorganisaties waar je een prachtige reis naar Tsjechië kunt boeken. Populair zijn ANWB Reizen, De Jong Intra, SRC Reizen en TUI. Je kunt ook makkelijk zelf op reis naar Tsjechië. Boek in het geval van een stedentrip naar Praag je vliegtickets direct bij KLM of bij de populaire vergelijker Momondo. Of ga lekker met de trein en boek je treintickets bij NS International. Boek eventueel een huurauto bij Rentalcars.com als je ook de omgeving van Praag wilt zien. Ga je met eigen vervoer naar Tsjechië? Boek dan de accommodatie bij Booking.com of Agoda en de tours bij GetYourGuide. Prachtige vakantiehuizen en bungalows boek je bij Bungalow.net. Bekijk hier het totale reisaanbod naar Tsjechië.

Deel je tips

Heb je leuke tips die je met ons en met de andere lezers wilt delen? Ken je toffe plekjes in Tsjechië die we tijdens onze volgende trip naar het land zeker moeten bezoeken? Deel je tips en andere weetjes door hieronder een reactie achter te laten.

Ga je binnenkort zelf op vakantie naar Tsjechië en heb je vragen m.b.t. accommodatie, vervoer, attracties en andere bezienswaardigheden of heb je input nodig met het opstellen van je reisplan? Stel je vragen hieronder of in onze reiscommunity.

Wil je verder makkelijk op de hoogte blijven van onze avonturen? Volg dan onze Facebook pagina.