Als jij deze zomervakantie een stedentripje op de planning hebt staan, wil je natuurlijk wel stijlvol voor de dag komen en shinen op letterlijk alle vakantiefoto’s. Jouw outfit mag niet onderdoen aan alle charmes en romantiek van modesteden als Parijs, Rome, Milaan of Barcelona. Met de volgende tips zie je er altijd tiptop uit, zelfs als je verblijft in een tentje of hostel.

Straal met wit

Een witte outfit klinkt als een behoorlijke uitdaging als je op vakantie bent. Vaak wordt het thuis al als lastig beschouwd om je witte bloesje echt wit te houden, laat staan als je in een modderig tentje of superdruk hostel overnacht. Gelukkig bieden de producten van Elizabeth & Clarke uitkomst. Alle items zijn vervaardigd van een speciaal anti-absorberend materiaal, waardoor geen enkele vloeistof of vettig product hecht aan het bloesje. Dit betekent dat rode wijn, cocktails, jus spetters en zelfs een lekkend softijsje geen gevaar meer vormen voor jouw witte outfit. Een echte musthave op vakantie dus!

Accessoires als finish

Op vakantie is het fijn om in een comfortabele outfit de toerist uit te hangen. Het is geen pretje om op hakken een sightseeing te doen of in een veel te strakke broek te dineren in een chique restaurant. Gelukkig kun je een iets minder stijlvol, maar wel comfi, outfit makkelijk opleuken met accessoires. Een pastel nagellakje, een aantal statement ringen, je haar in de krul of gave sneakers. Vergeet niet om een geheugenkaartje voor in je phone mee te nemen, anders kan je leuke look nog niet worden vereeuwigd zodra het geheugen van je telefoon vol is. Ook als jij je dure gadgets meeneemt is het leuk en praktisch om deze van de juiste accessoires te voorzien. Een hoes beschermt je gadget tegen alle reisgevaren. Een Huawei GR3 hoesje geeft dankzij de leuke printjes en designs een toffe touch aan je outfit en Huawei mee. Daarnaast helpt een MacBook Air hoes om jouw laptop wat minder toeristisch te laten ogen. Wie zou immers verwachten dat je met zo’n toffe laptop, al werkend op een terrasje, een toerist bent?

100% kreukvrij

Hoewel jouw bloesjes 100% viezigheidvrij zijn, zegt dat nog niets over het kreukelgehalte. Een volgepakte koffer of backpack biedt geen ruimte voor een geordende inhoud, waardoor de kans zeer groot is dat jouw kledingstukken vol kreukels eruit komen. Ook op een camping of hostel heb je diverse alternatieven om het één en ander weer glad te strijken. Spuit je bloesje in met wat water, met behulp van een plantenspuit bijvoorbeeld, zodat deze lichtvochtig wordt. Hang het bloesje vervolgens aan een kleerhanger in de zon. Houd je ervan om lang en warm te douchen? Dan heb je hier op vakantie een goed excuus voor. Hang jouw gekreukelde bloesjes aan een hanger in de badkamer of doucheruimte en laat het lekker stomen. Je bootst hier eigenlijk hetzelfde effect als bij een stomerij na, en dat helemaal gratis en voor niets, handig!

Welkte tips komen voor jou goed van pas?