De hele week was het hollen geblazen van de ene afspraak naar de andere en tegen het einde van de week loop je op je laatste benen. Je wilt graag even je zinnen verzetten en vooral je body en mind rust gunnen. Maar hoe pak je dat aan? Het is kort dag en je hebt geen tijd om verschillende websites te bezoeken en bovendien heb je ook geen flauw idee, waar je naartoe zou willen gaan.

leuke steden

Voor dit alles biedt weekendesk dé oplossing. Via deze site kan je geweldige arrangementen met zeer aantrekkelijke kortingen boeken. Bovendien krijg je hier voldoende ideeën voorgeschoteld.

Wat te denken van een culinair weekend in het Hart van Brabant en overdag lekker met de fiets erop uit en ’s avonds sfeervol tafelen genietend van de Brabantse gastronomie. Of misschien ben je meer een stadsmens, geen probleem, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Antwerpen noem maar op, er zijn meer dan voldoende citytrips, die o.a. met cultuur, wellness, of simpelweg lekker luieren en struinen door de winkelstraten gecombineerd kunnen worden.

Cultuur

Je kunt kiezen uit verschillende thema’s zoals gastronomisch voor de lekkerbekken onder ons, met een arrangement waarbij je een wijn- of een bierproeverij bezoekt. Of zoek op het thema wellness voor een ontstressend arrangement, waarbij je geest en lichaam nieuwe energie opdoet en weer in balans komt.

Wil je graag er even met de kroost tussen uit en heb je geen zin om ver te reizen dan ben je hier ook aan het juiste adres, want bij het populaire weekendesk kan je voor een arrangement kiezen, dat speciaal gericht is op kinderen zoals bezoek aan een dierentuin of pretpark en heb je ook nog eens de kans dat je bij bepaalde aanbiedingen je kinderen gratis mag meenemen. Misschien een goed ding om te weten, is dat die hotels speciaal op kindvriendelijkheid worden geselecteerd.

Of misschien wil je je geliefde op een romantisch uitje meenemen, dan heb je de keuze uit meer dan 1000 mogelijkheden, en er zal vast en zeker wel iets van je gading tussen zitten.

Wat erg praktisch is bij weekendesk, is dat je niet alleen een voordelig weekendje weg kunt, maar ook dat er in de boeking vaak diverse aktiviteiten zijn inbegrepen, en hotelfaciliteiten, zoals bijv. ontbijt, diner, half pension, gebruik maken van spa, enz. (uiteraard afhankelijk van het soort thema dat je hebt gekozen).

En voor dit allemaal hoef je niet eens ver te reizen, want er zijn al aanbiedingen op minder dan 2 uur afstand van je woonplaats.

Lekker eten

Of je nu een klein of groot budget hebt, natuurliefhebber of sportieveling bent, je kunt te kust en te keur gaan uit de duizenden arrangementen. En heb eenmaal iets van je gading gevonden, dan gaat het boeken op de website zeer eenvoudig in zijn werk, mocht je er toch niet uitkomen, dan kun je altijd een beroep doen op de klantenservice die je verder op weg help naar je ontspannende weekendje tussenuit om op maandag helemaal verfrist de nieuwe week in te gaan.