Op vakantie naar Vietnam met Van Verre

Populaire pagina's

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Schitterende tours bij Friends Travel Vietnam

Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Boek uw droomreis bij Original Asia
Onvergetelijke avonturen bij VNC Asia Travel
Zorgvuldig en persoonlijk georganiseerde rondreizen door Vietnam
Travel the real world? Travel local!
Boek goedkoop binnenlands vervoer bij Baolau
Visum Vietnam Expert
Het sfeervolle Hanoi Prachtige hooglanden van Sapa Het prachtige Halong Bay Het gezellige dorp Hoi An Prachtige Mekong Delta De bruisende stad Ho Chi Minh City (Saigon)

Welkom bij Reisvormen Vietnam. Op deze uitgebreide website vind je reisinformatie en reistips die je helpen bij het vinden en boeken van een mooie reis door Vietnam. Verder vind je er informatie over toerisme in Vietnam zelf; gebaseerd op onze eigen ervaringen in dit prachtige land. We hebben het volledige reisaanbod met reizen naar Vietnam voor je op een rijtje gezet; hiermee ben je uitstekend in staat een prachtige vakantie naar het land uit te stippelen. Daarnaast hebben we de verschillende reisorganisaties nader toegelicht. De verschillende reisvormen zijn uitgewerkt, maar ook enkele van de grootste toeristische attracties; zoals Halong Bay, Sapa, Hanoi, Ho Chi Minh City en meer. Verder gaan we in op de vervoersmogelijkheden in het land en vind je hier tevens een kostenvoorbeeld van een trip naar Vietnam.

Alles over de prachtige Halong Bay

Halong Bay

Geen bezoek aan Vietnam is compleet zonder een tocht door de fantastisch mooie Halong Bay.
Lees meer

Top10 hoogtepunten Vietnam

Top10 Hoogtepunten

Bekijk hier het overzicht met de allermooiste attracties van Vietnam.
Lees meer

Reisaanbod Vietnam

Reisaanbod Vietnam

Er zijn diverse reisbureaus die fantastische reizen naar Vietnam aanbieden. Bekijk hier het totale overzicht.
Lees meer

Alles dat je nodig hebt voor je vakantie naar Vietnam

Vraag direct het Vietnam Visum aan bij Visum Vietnam ExpertVietnam is een prachtige vakantiebestemming die je een keer moet hebben bezocht. Er zijn enorm veel prachtige bezienswaardigheden, elke dag zal bol staan van prachtige ervaringen. Reisvormen Vietnam bevat uitgebreide beschrijvingen van de hoogtepunten van het land. Ook vind je er informatie over het reizen door het land, over de verschillende steden en dorpen langs de ruim 3000 kilometer lange kuststreek, en in het binnenland. We noemen per bestemming de beste hotels, geven uitgebreid reisadvies en tevens krijg je een goede indruk van alle attracties die je kunt bezoeken.

Kaart hoogtepunten van Vietnam

Het land is ook erg populair vanwege de aantrekkelijke prijzen van een vakantie. De kosten van levensonderhoud liggen vrij laag, de grootste kostenpost is je internationale retourticket. Je kunt Vietnam insteken zoals je zelf wilt, in betrekkelijke luxe of juist op een eenvoudige wijze. Vietnam is om die reden ook erg in trek onder backpackers; die het land vaak als onderdeel van een grotere reis door Indochina of zelfs heel Zuidoost-Azië aandoen. Het verkrijgen van een visum om het land binnen te mogen is makkelijk en ons overzicht met tips zorgt voor een optimaal voorbereiding.

Deze website bevat meer dan 45 pagina's met uitgebreide reisinformatie. Heb je vragen over een vakantie naar Vietnam, of over de informatie op deze pagina's? Heb je zelf leuke tips? Laat dit ons weten en neem contact met ons op of laat een bericht achter op onze facebook pagina.

Zoek je goedkope vliegtickets, of bus- en treintickets binnen Vietnam, Laos of Cambodja?

333travel. Verre reizen. Voor iedereen uniek

Er zijn diverse Nederlandse reisorganisaties waar je een prachtige reis naar Vietnam kunt boeken. Populair zijn 333travel, FOX, verre reizen van ANWB, VNC Asia Travel, De Jong Intra en Original Asia. Zelf samenstellen van een reis is ook prima mogelijk. Riksja Vietnam biedt een aantal handige bouwstenen. Boek je internationale retourtickets bij Vliegtickets, de losse hotelovernachtingen bij Booking.com of Agoda en het binnenlandse vervoer (bv. bus- en treintickets en de binnenlandse vluchten) bij Baolau. Het visum regel je snel en goedkoop via Visum Vietnam Expert. Bekijk hier het totale reisaanbod naar Vietnam.