Stedentrip Praag met De Jong Intra

Populaire pagina's

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Stedentrip Praag met Kras

Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Reizigerstips

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Startpakket

Een startpakket Praag bevat een retourvlucht naar de hoofdstad van het land inclusief één of meerdere overnachtingen. Dit vormt een prima basis voor een mooie reis door Tsjechie. Veel reisbureaus bieden soms zeer voordelige startpakketten aan, waardoor de hotelovernachting(en) zo goed als gratis zijn. Niet alle reisbureaus bieden startpakketten naar Tsjechie aan. Zij hebben echter wel altijd goede regelingen met de diverse hotels. Je kunt dus prima vooraf nagaan of een reisbureau toch een startpakket kan aanbieden.

Een goed voorbeeld van een startpakket Praag is een retourvlucht inclusief twee overnachtingen in een hotel in het centrum van de stad. Vervolgens haal je op de derde dag na aankomst een huurauto op, en hiermee vervolg je de verdere reis door Tsjechie.

Er zijn diverse Nederlandse reisbureaus waar je een prachtige reis naar Tsjechië kunt boeken. Populair zijn; Kras en De Jong Intra. Prachtige vakantiehuizen en bungalows boek je bij Bungalow.net en Topic Travel. Bekijk hier het totale reisaanbod naar Tsjechië.