Stedentrip Praag met De Jong Intra

Populaire pagina's

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Stedentrip Praag met Kras

Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Reizigerstips

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Rondreis

Een georganiseerde rondreis is een van de meest gemakkelijke manieren om met Tsjechie kennis te maken. Omdat Tsjechie op zich ook goed zelf te verkennen valt, zijn er in Nederland niet zo heel veel reisbureaus die rondreizen door Tsjechie aanbieden. Een groot voordeel van een rondreis is dat je zelf vooral niet veel uitzoekwerk hoeft te verrichten. Het reisbureau stelt op basis van jarenlange ervaring de hoogtepunten van het land samen. De reiziger hoeft alleen maar te boeken, en mag erop vertrouwen dat het een mooie rondreis wordt. Een rondreis door Tsjechie omvat meestal geen vervoer, het is dus de bedoeling dat je zelf over een voertuig beschikt. Tsjechie ligt gelukkig maar op zo'n 8 uur rijden vanaf Nederland, je kunt er dus gemakkelijk met eigen vervoer naartoe. Daarnaast kun je er gemakkelijk een auto huren, dit kan zelfs al via internet of bij de boeking via het reisbureau.

Tijdens de rondreis door Tsjechie langs de vele mooie bezienswaardigheden verblijf je in diverse goede accommodaties. Daar hoef je je zelf niet druk over te maken, de reisbureaus weten precies waar je moet wezen. Een rondreis door Tsjechie duurt meestal een vast aantal dagen. Het is mogelijk om de rondreis te verlengen, om zelf nog een periode in een bepaalde streek of gebied te verblijven. Een rondreis zelf op maat samenstellen is ook een optie. Je laat je dan vooraf (door het reisbureau of via het internet) informeren over de mooiste reisonderdelen, en stemt dit dan af met het reisbureau. Zij zullen dan alle boekingen verzorgen, en daarnaast regelen zij dat alle reisonderdelen goed en efficiënt op elkaar aansluiten.

Er zijn diverse Nederlandse reisbureaus waar je een prachtige reis naar Tsjechië kunt boeken. Populair zijn; Kras en De Jong Intra. Prachtige vakantiehuizen en bungalows boek je bij Bungalow.net en Topic Travel. Bekijk hier het totale reisaanbod naar Tsjechië.