Stedentrip Praag met De Jong Intra

Populaire pagina's

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Stedentrip Praag met Kras

Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Reizigerstips

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Maatwerk

De meeste toeristen stellen zelf hun reis naar Tsjechie samen. Aangezien Tsjechie maar op 8 uren rijden vanaf Nederland ligt, is het gemakkelijk met eigen auto te bezoeken. Vooraf wordt er al online naar informatie gezocht, daarnaast kun je uit de diverse reisgidsen ook al veel informatie oppikken. Met al deze informatie wordt de reis naar keuze samengesteld. Tsjechie is als vakantieland heel geschikt om op de 'bonnefooi' te bezoeken. Toch is het soms handig om vooraf e.e.a. vast te leggen. Vooral in het hoogseizoen - de maanden juli en augustus - kun je in de populaire toeristische gebieden volgeboekte hotels of campings treffen. Daarom kun je bepaalde reisonderdelen het beste vooraf boeken bij een van de reisbureaus via internet.

Er zijn diverse Nederlandse reisbureaus waar je een prachtige reis naar Tsjechië kunt boeken. Populair zijn; Kras en De Jong Intra. Prachtige vakantiehuizen en bungalows boek je bij Bungalow.net en Topic Travel. Bekijk hier het totale reisaanbod naar Tsjechië.