Stedentrip Praag met De Jong Intra

Populaire pagina's

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Stedentrip Praag met Kras

Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Reizigerstips

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Groepsreis

Regelmatig vertrekken er groepen - collega's, vrienden of familie - naar Tsjechie. Er zijn meerdere reisbureaus die groepsreizen naar Tsjechie aanbieden. In sommige gevallen valt er zelfs extra korting te bedingen, wanneer je een groepsboeking doet. Er zijn in Tsjechie diverse bedrijven actief die teambuilding activiteiten organiseren voor bedrijven, verenigingen en (sport)clubs.

Het grote voordeel van een groepsreis is dat alles vooraf al geregeld is. Je hoeft dus weinig voor te bereiden en ter plekke kun je volop genieten van de reis. Een mogelijk nadeel bij een groepsreis is dat je niet zomaar even ergens langer kunt verblijven. Het reisbureau heeft het reisprogramma samengesteld, en dit programma wordt dan ook binnen de reisperiode doorlopen.

Let bij een georganiseerde groepsreis altijd op het aantal reisonderdelen. Wanneer je twee weken naar Tsjechie gaat, dan is het wellicht niet zo leuk om elke dag uren in de bus (of ander vervoer) te zitten. Ga dus van te voren goed na hoe de groepsreis eruit moet komen te zien, en wissel sportieve activiteiten zoals raften, biken of eventueel langlaufen of skien bijvoorbeeld af met bezoekjes aan culturele hoogtepunten zoals Praag, Liberec, Harrachov enz.

Er zijn diverse Nederlandse reisbureaus waar je een prachtige reis naar Tsjechië kunt boeken. Populair zijn; Kras en De Jong Intra. Prachtige vakantiehuizen en bungalows boek je bij Bungalow.net en Topic Travel. Bekijk hier het totale reisaanbod naar Tsjechië.