Stedentrip Praag met De Jong Intra

Populaire pagina's

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Stedentrip Praag met Kras

Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Reizigerstips

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Golfreis

Je kunt zelf je eigen golfreis samenstellen en zoveel golfbanen en accommodaties toevoegen als je zelf wilt. Je kiest eerst een golfbaan en vervolgens maak je een keuze uit één van de dichtbijgelegen accommodaties. Daarna kun je de reservering van het door jou samengestelde reisschema bevestigen. Je kunt de actuele beschikbaarheid van golfbanen opvragen, de gewenste speeldatum kiezen en online boeken.

In West-Bohemen vind je de meeste golfbanen: in Karlovy Vary, Marianske Lazne, Plzensky golfpark Dysina, Hazlov-ovcin en Cihelny (bij Karlovy Vary). Centraal Bohemen heeft drie golfbanen: in Podebrady, Karlstejn en Tvorovice (bij Konopiste). Zuid-Bohemen heeft een golfbaan bij Hluboka nad Vltavou en Moravië heeft ook een golfbaan, in Celadna.

De Tsjechische golfcourses voldoen aan de eisen van verwende westerse golfers. De golfbaan in Podebrady is in 1961 opgericht en ontwikkeld door de architecten B. Wagner en K. Havelka en heeft 18 holes. Lengte mannen: 5.840 m. Lengte vrouwen: 5.281 m PAR: 72. Deze golf course is onder andere geliefd vanwege de vele gevarieerde water-traps. Diensten: garderobe, club room, golf club verhuur, oefenbunker, golf course, hand caddy verhuur, pro winkel, trainer. Podebrady ligt ca. 30 minuten rijden van Praag en is tevens een kuuroord.

Een andere mogelijkheid om in Tsjechie te golfen is via www.golfreizen.nu. Zij bieden een golfarrangement aan in de plaats Celadna in Moravië, het oosten van Tsjechie.

Er zijn diverse Nederlandse reisbureaus waar je een prachtige reis naar Tsjechië kunt boeken. Populair zijn; Kras en De Jong Intra. Prachtige vakantiehuizen en bungalows boek je bij Bungalow.net en Topic Travel. Bekijk hier het totale reisaanbod naar Tsjechië.