Stedentrip Praag met De Jong Intra

Populaire pagina's

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Stedentrip Praag met Kras

Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Reizigerstips

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Reisorganisaties Tsjechie

Hieronder volgt een opsomming van een aantal reisorganisaties die verschillende soorten reizen naar Tsjechie aanbieden. Een echte vergelijking is niet gemakkelijk te maken tussen de verschillende reisorganisaties. Wel heb ik de speerpunten genoemd per reisorganisatie. Met deze review is het hopelijk wat makkelijker om een keuze tussen één van de reisorganisaties te maken.

De Jong Intra

De Jong Intra ReisbureauDe Jong Intra verzorgt jaarlijks meer dan 250.000 vakanties naar diverse bestemmingen. Het bedrijf begon ooit als touringcarbedrijf, maar groeide snel uit tot een allround reisaanbieder. Zoek je op de website naar het aanbod binnen Tsjechie, dan krijg je meer dan 100 resultaten in beeld. Binnen het reisaanbod vallen losse hotelovernachtingen, wintersportreizen, stedentrips en rondreizen. Sommige reizen gaan uit van eigen vervoer, in andere gevallen reis je per touringcar of vliegtuig. Op de website zie je duidelijk het iDeal logo, je kunt dus gemakkelijk en veilig online betalen. Bekijk de website van De Jong Intra.

Effeweg

Effeweg ReisbureauEffeweg heeft een klein aanbod met busreizen naar Tsjechie. Je boekt hier een reis inclusief busreis naar het land. Wil je met eigen vervoer, dan kun je beter een ander reisbureau kiezen. De site is overzichtelijk opgebouwd, je kunt binnen het zoekveld 'Zoek op bestemming' direct zoeken naar het aanbod aan reizen naar Tsjechie. Bij elke reis vind je een duidelijke reisbeschrijving. Daarnaast zie je er ook een mooie lijst met de vertreklocaties en vertrektijden van de busreis. Bekijk de website van Effeweg.

Kras

Kras VakantiesKras is al 85 jaar één van de grootste en meest succesvolle reisorganisaties van Nederland. Kras biedt jaarlijks meer dan 300.000 passagiers een uitstekende en onbezorgde vakantie. Kras heeft een uitgebreid aanbod naar maar liefst 64 landen. Zonvakanties, stedentrips, autovakanties, wintersport, cruises, busreizen, actieve vakanties, cultuurreizen en lastminutes naar alle populaire bestemmingen met een prima reis-prijsverhouding. Deze reizen zijn makkelijk via internet te verkopen. Meer dan 60% van onze reizigers boekt online. Kras is onderdeel van het grote World of TUI, waar ook andere bekende reisbureaus als Arke, Holland International en Lastminute.nl onder vallen. Ook bij Kras kun je prima zoeken naar het reisaanbod binnen het land Tsjechie. Bekijk de website van Kras.

SNP

SNP ReisbureauSNP is één van de grootste aanbieders van actieve reizen in Nederland. SNP biedt diverse reizen naar Tsjechie aan. Het aanbod varieert van fietsreizen tot wintersport, van wandelreizen tot familiereizen. SNP verwerkt bij alle actieve reizen het niveau (de zwaarte) van de reis. Elders op de website kun je de omschrijving van alle niveaus nalezen per reistype (fietsreis, wandelreis etc). Hierdoor kun je snel beoordelen of een bepaalde reis wel of niet aansluit bij het eigen niveau (en conditie). Hetzelfde geldt voor de mate van comfort, ook dit wordt per reis getoond, en geeft je een goede indruk wat je kunt verwachten bij je actieve reis door Tsjechie. Houd er overigens rekening mee dat de reizen en de daarbij horende prijzen exclusief de heen- en terugreis worden getoond. Bekijk de website van SNP.

VakantieDiscounter

VakantieDiscounter ReisbureauVakantieDiscounter - onderdeel van Elmar - is één van de grootste aanbieders van reizen naar zonbestemmingen. Jaarlijks reizen vele toeristen met dit online reisbureau naar landen als Spanje, Egypte, Turkije en een aantal Caribische bestemmingen. VakantieDiscounter biedt echter ook reizen aan naar Tsjechie, een snelle controle op de website leverde ruim 150 resultaten bij het land Tsjechie op. De meeste resultaten vallen onder de rubriek autovakanties. Hierbij ga je met eigen vervoer naar Tsjechie, je boekt de accommodatie online bij het reisbureau. Naast autovakanties biedt VakantieDiscounter ook stedentrips naar Praag aan, en kun je via het reisbureau een auto huren. VakantieDiscounter biedt een laagste prijsgarantie, maar alleen wanneer de boekingsvoorwaarden identiek zijn. Bekijk de website van VakantieDiscounter.

World Ticket Center

World Ticket Center ReisbureauWorld Ticket Center biedt vliegtickets, hotelovernachtingen en autoverhuur tegen voordelige prijzen aan naar Tsjechie. Je kunt bij World Ticket Center gemakkelijk losse hotelovernachtingen boeken. Het reisbureau biedt speciale tarieven bij groepsreizen van meer dan 10 personen. World Ticket Center biedt geen standaard (rond)reizen aan naar Tsjechie. Je kunt hier echter wel een reis op maat naar Tsjechie laten samenstellen. Je bepaalt dan in overleg met het reisbureau welke reisonderdelen in Tsjechie je opneemt binnen de reis. World Ticket Center heeft een degelijke en overzichtelijke website. Je kunt gemakkelijk nagaan welke luchtvaartmaatschappijen naar Praag vliegen. De prijzen worden getoond inclusief toeslagen, je weet dus meteen waar je aan toe bent. Bekijk de website van World Ticket Center.