Stedentrip Praag met De Jong Intra

Populaire pagina's

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Stedentrip Praag met Kras

Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Reizigerstips

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Mooie watervallen in Tsjechie Prachov rotsen in Tsjechie Astronomische klok in Praag Wintersport in Tsjechie Kuuroorden in Tsjechie Karelsbrug in Praag

Welkom bij Reisvormen Tsjechie. Op deze uitgebreide website vind je reisinformatie en reistips die je helpen bij het vinden en boeken van een mooie reis door Tsjechie. Verder vind je er informatie over toerisme in Tsjechie zelf; gebaseerd op onze eigen ervaringen in dit prachtige land. We hebben het volledige reisaanbod met reizen naar Tsjechie voor je op een rijtje gezet; hiermee ben je uitstekend in staat een prachtige vakantie naar het land uit te stippelen. De verschillende reisvormen zijn uitgewerkt, maar ook enkele van de grootste toeristische attracties. Verder gaan we in op de vervoersmogelijkheden in het land en in Praag. Veel plezier in het schitterende Tsjechie!

Stedentrip Praag

Stedentrip Praag

Praag is een prachtige stad om in een paar dagen volledig te verkennen. Alles over een stedentrip naar Praag.
Lees meer

Top10 hoogtepunten Tsjechie

Top10 Hoogtepunten

Bekijk hier het overzicht met de allermooiste attracties van Tsjechie.
Lees meer

Reisaanbod Tsjechie

Reisaanbod

Er zijn diverse reisbureaus die fantastische reizen naar Tsjechie aanbieden. Bekijk hier het totale overzicht.
Lees meer

Alles dat je nodig hebt voor je vakantie naar Tsjechie

Welkom bij Reisvormen Tsjechie. Deze website helpt toeristen op weg bij het orienteren op een reis naar het fantastische Tsjechie. De inhoud is geschreven door twee zeer ervaren Tsjechie-gangers, die ruim 10 jaar geleden zelf voor het eerst kennis maakten met de ongekende en onbegrensde vakantiemogelijkheden van dit prachtige land. Reisvormen Tsjechie is opgedeeld in drie hoofdrubrieken, allereerst vind je er landeninformatie over Tsjechie. Daarnaast vind je hier een uitgebreid overzicht met alle reisbureaus die reizen aanbieden naar Tsjechie. Op korte termijn worden hier de diverse huisjeswebsites (met vakantiehuizen in Tsjechie) aan toegevoegd. Verder vind je hier natuurlijk de diverse reisvormen zoals deze in Tsjechie mogelijk zijn.

Of je nu wilt bakken in de zon aan een fantastisch groot (stuw)meer, of op de fiets door het land wilt trekken, of je nu de bergen in wilt, kanotochten over uitdagende maar niet gevaarlijke rivieren of ellenlange wandeltochten wilt maken, het is allemaal mogelijk in Tsjechie. Een bezoek aan de hoofdstad Praag is ook een unieke ervaring op zich. De hoofdstad van Tsjechie mag zich namelijk tot een van de mooiste steden ter wereld rekenen. Praag is daarom uitermate geschikt als bestemming van een stedentrip.

Jaarlijks vinden er diverse bekende internationale evenementen plaats in Tsjechie. Zo is er onder meer de jaarlijkse racewedstrijden op het circuit van de bekende stad Brno. Ook wordt in Brno elk jaar een MotoGP gereden. Tijdens het raceweekend is het doorgaans zeer druk in en rond de stad. Het vinden van beschikbare accommodatie is in de periodes dat deze race-happenings plaatsvinden niet gemakkelijk. Wij raden je aan om er tijdig bij te zijn. Boek ruim vooraf (liefst enkele maanden) een hotel. Dit kun je bijvoorbeeld doen via hotel websites als Booking.com en Agoda.nl.

Een andere plaats die zich op internationale belangstelling mag verheugen is Harrachov, een bekende wintersportplaats in het reuzengebergte, met wel liefst 6 skispringschansen. In de wintermaanden worden in Harrachov namelijk de internationale skischanswedstrijden gehouden. In december en januari kunnen liefhebbers van deze sport de speciale sfeer proefen dat zo'n evenement met zich meebrengt. Kortom, wij kunnen wel duizend en één redenen bedenken waarom Tsjechie een bezoek c.q. een vakantie meer dan waard is.

Er zijn diverse Nederlandse reisbureaus waar je een prachtige reis naar Tsjechië kunt boeken. Populair zijn; Kras en De Jong Intra. Prachtige vakantiehuizen en bungalows boek je bij Bungalow.net en Topic Travel. Bekijk hier het totale reisaanbod naar Tsjechië.