Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Reizigerstips

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Tampines

Tampines Shopping Mall Singapore logo
Tampines Shopping Mall Singapore fruit paradise

Tampines is eigenlijk de verzamelnaam voor de 'oude' Tampines Mall en het gloednieuwe Tampines1. Beide malls worden gescheiden door metrostation Tampines. Naast dit metrostation vind je een enorm groot busstation. Naast Tampines Mall ligt ook nog de Century Square Mall, die beiden met elkaar verbonden zijn. Tampines is een mall voor vooral locals uit deze regio van Singapore. Ik kwam er tijdens mijn bezoek geen toeristen tegen, wel een aantal expats.

Tampines Shopping Mall Singapore verdiepingen

Tampines bevat op de begane grond een leuke voetmassagesalon, waar een hele rij Singaporezen zich lieten masseren toen ik er was. Het kostte 15SGD voor 20 minuten. Verder heb je er op de 4e verdieping nog de Fruit Paradise; waar je heerlijke fruitshakes kunt kopen (en ook erg lekker gebak!).

Tampines Shopping Mall Singapore roltrappen

Aangezien er in het centrum van Singapore natuurlijk al voldoende vergelijkbare shopping malls zijn, is Tampines niet de moeite van een bezoek waard wanneer je in het centrum verblijft. Wil je echter shoppen tussen de locals, ver weg uit het hectische centrum; dan is Tampines wel de moeite waard. Ook voor stopover reizigers is het misschien wel leuk om Changi even kort te verlaten. Je neemt de MRT twee haltes tot aan Tanah Merah; en stapt daarna over richting Pasir Ris. Bij station Tampines moet je eruit; de mall(s) liggen er direct naast.

Singapore is de perfecte stopover bestemming. Boek je vliegtickets bij Singapore Airlines of Cheaptickets. Boek losse hotelovernachtingen bij Booking.com of Agoda. Er zijn verder diverse Nederlandse reisorganisaties waar je een trip naar Singapore kunt boeken, meestal in combinatie met een reis door Maleisie. Populair zijn FOX, verre reizen van ANWB, Tenzing Travel en Riksja Maleisie.