Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Reizigerstips

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Mustafa Centre

Mustafa Centre Singapore logo ingang

Mustafa is de enige shopping mall in Singapore die 24 uur per dag geopend is. Het is geen ultraluxe mall zoals de meeste malls langs Orchard Road. Het is meer een verzameling van winkeltjes onder een dak; een traditioneel winkelcentrum. Bij Mustafa vind je meestal producten die je nergens anders kon vinden. Het is ook nog eens een goedkope mall; producten zijn er soms goedkoper dan in de supermarkt. Ook duurdere producten zoals elektronica of sierraden (vooral goud) is het goedkoopst bij Mustafa; zorg er echter altijd voor dat je vooraf al informatie mbt prijs hebt uitgezocht. De beste tijd voor een bezoek aan deze meestal drukke mall is vroeg in de morgen. Aan het einde van de dag en in de weekenden is het soms erg druk (onprettig druk).

Mustafa Centre Singapore verdiepingen

Mustafa hanteert vaste prijzen; waar je niet standaard op kunt afdingen. Wanneer je meerdere producten koopt; valt er natuurlijk altijd over een totaalprijs te praten. Ik heb zelf niks gekocht tijdens mijn bezoek aan Mustafa; ik had simpelweg niks nodig. Wel heb ik diverse bronnen gelezen die niet al te positief waren over de service en de kwaliteit van de producten. In een aantal gevallen bleek de prijs ook niet het goedkoopst; soms waren de prijzen op Orchard Road zelfs beter. Neemt niet weg dat Mustafa Centre een populaire mall is onder de - vooral Indiaase - locals in Singapore (de mall ligt in de wijk Little India). Het enige echte voordeel van deze mall boven alle andere malls in Singapore is dat het de hele dag en nacht geopend is; wat het voor sommige toeristen de perfecte plek maakt om nog even wat te shoppen wanneer alle andere malls gesloten zijn.

Mustafa is prima met de MRT bereikbaar. Neem hiervoor de MRT naar Farrer Park Station (NE8). Vanaf dit station is het 3 minuten lopen naar Mustafa Centre; je loopt via Rangoon Road, langs Seragoon Road naar Syed Alwi Road.

Singapore is de perfecte stopover bestemming. Boek je vliegtickets bij Singapore Airlines of Cheaptickets. Boek losse hotelovernachtingen bij Booking.com of Agoda. Er zijn verder diverse Nederlandse reisorganisaties waar je een trip naar Singapore kunt boeken, meestal in combinatie met een reis door Maleisie. Populair zijn FOX, verre reizen van ANWB, Tenzing Travel en Riksja Maleisie.