Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Reizigerstips

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Met welke reisvormen naar Singapore

In tegenstelling tot de meeste andere uitgewerkte landen op Reisvormen.nl zijn er geen noemenswaardige reisvormen bij een trip naar Singapore. Veelal is een bezoek aan Singapore onderdeel van een stopover; of van een zakelijk bezoek aan de stadstaat. Op deze website zijn wel diverse attracties van Singapore uitgewerkt; en vind je een handig overzicht met shopping malls en eetgelegenheden. Een bezoek aan Singapore bevat verder niet meer dan het boeken van vliegtickets en losse hotelovernachtingen in één van de vele prachtige hotels. Je kunt vooraf georganiseerde tours boeken (zie hieronder) maar dit kan op zich ook ter plekke geregeld worden.

Vliegticket websites:

Hotel websites:

Online Singapore Tours:

Singapore is de perfecte stopover bestemming. Boek je vliegtickets bij Singapore Airlines of Cheaptickets. Boek losse hotelovernachtingen bij Booking.com of Agoda. Er zijn verder diverse Nederlandse reisorganisaties waar je een trip naar Singapore kunt boeken, meestal in combinatie met een reis door Maleisie. Populair zijn FOX, verre reizen van ANWB, Tenzing Travel en Riksja Maleisie.