Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Reizigerstips

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Hari Raya Haji in Singapore

Hari Raya Haji Singapore traditionele kleding

Dit festival duurt 3 dagen en wordt door de moslimgemeenschap gevierd. Centraal staat het offeren van rammen (of koeien). Het vindt zijn oorsprong in het verzoek van God aan Abraham om zijn zoon te offeren aan God. Het was een test en op het laatste moment mocht Abraham zijn zoon verwisselen voor een ram. In Singapore kopen moslimfamilies met zijn allen koeien of rammen en doneren deze op de eerste dag van Hari Raya Haji aan de moskees om te offeren en te verdelen onder de minder bedeelden. In dezelfde periode staat ook de heilige pelgrimstocht naar Mekka centraal onder moslims over de hele wereld.

Singapore is de perfecte stopover bestemming. Boek je vliegtickets bij Singapore Airlines of Cheaptickets. Boek losse hotelovernachtingen bij Booking.com of Agoda. Er zijn verder diverse Nederlandse reisorganisaties waar je een trip naar Singapore kunt boeken, meestal in combinatie met een reis door Maleisie. Populair zijn FOX, verre reizen van ANWB, Tenzing Travel en Riksja Maleisie.