Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Reizigerstips

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Samy's Curry Indian Restaurant

Logo Samy's Curry Singapore
Bananenblad met diverse Indiase gerechten

Samy's Curry is een Indiaas restaurant dichtbij Dempsey Hill. Het restaurant bestaat al sinds de jaren 50 en is een begrip in Singapore. Je kunt er erg lekker Indiaas eten; volgens traditionele recepten. Je eet er met je handen en er hangt altijd een erg gezellige sfeer. Meest populaire gerechten zijn: Chicken Masala, Mysore Mutton en Fish Head Curry. Het restaurant ligt schuin tegenover de Botanische tuinen (bekende toeristische attractie in Singapore) langs Dempsey Road (nummer 25, Singapore 249670, tel : 6472 2080). Openingstijden zijn dagelijks tussen 11.00 en 15.00 (lunch) en tussen 18.00 en 22.00 voor het avondeten (uitgezonderd dinsdagen; dan is Samy's Curry gesloten). Zorg ervoor dat je een mobieltje hebt zodat je na afloop een taxi kunt bestellen. Er rijden zo nu en dan wel wat taxi's langs de hoofdweg, maar de kans dat ze zomaar stoppen is niet zo groot.

Singapore is de perfecte stopover bestemming. Boek je vliegtickets bij Singapore Airlines of Cheaptickets. Boek losse hotelovernachtingen bij Booking.com of Agoda. Er zijn verder diverse Nederlandse reisorganisaties waar je een trip naar Singapore kunt boeken, meestal in combinatie met een reis door Maleisie. Populair zijn FOX, verre reizen van ANWB, Tenzing Travel en Riksja Maleisie.