Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Reizigerstips

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Lau Pa Sat Hawker Centre

Altijd druk bij Lau Pa Sat Festival Market in Singapore

Hoewel Lau Pa Sat door de experts vaak wordt afgedaan als 'toeristenplek' kun je er goed en gezellig eten. De prijzen zijn vergeleken de lokale plekjes aan de hoge kant; maar ook dat is geen reden om Lau Pa Sat links te liggen. Lau Pa Sat is vooral bekend om de goede saté. Aan het begin van de avond gaan de diverse satetentjes open; en kun je er lekkere sate bestellen (nummer 8 en 9 hebben wij erg goede ervaringen mee). Het is fantastisch tof om hier te eten; vooral omdat je tussen de wolkenkrabbers zit.

Lau Pa Sat ligt aan Boon Tat Street; 's avonds zie je het complex vanaf de verte al liggen als je aan komt lopen. Aan de achterzijde van het complex zie je op de straat diverse satekraampjes waar je heerlijke sate kunt kopen. Lau Pa Sat is makkelijk lopend vanaf metrostation Raffles Place (EW14/NS26) bereikbaar. Je steekt de weg onderlangs over en loopt dan Robinson Road in. Na 200 meter zie je Lau Pa Sat aan je linkerhand.

Singapore is de perfecte stopover bestemming. Boek je vliegtickets bij Singapore Airlines of Cheaptickets. Boek losse hotelovernachtingen bij Booking.com of Agoda. Er zijn verder diverse Nederlandse reisorganisaties waar je een trip naar Singapore kunt boeken, meestal in combinatie met een reis door Maleisie. Populair zijn FOX, verre reizen van ANWB, Tenzing Travel en Riksja Maleisie.