Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Reizigerstips

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Food Republic Vivocity, Suntec City, 313@Somerset & Wisma Atria

Logo Food Republic Singapore Suntec City
Eettafels Food Republic Vivocity Singapore

Enerzijds is de Food Republic een dure en toeristische eetschuur. Anderzijds kun je er prima en laagdrempelig eten; en dat is de reden dat het zo enorm populair is in Singapore. Bij de Food Republic heb je diverse eettentjes onder een dak. Er zijn diverse Food Republic's in Singapore; allemaal te vinden binnen doorgaans luxe shopping malls. Je vindt er een in Wisma Atria, in Vivocity, in 313@Somerset en in Suntec City. Wij hebben met allevier de Food Republic's ervaring; en wij vinden het eten er altijd prima. Je hebt veel keuze en daarvoor ook veel afwisseling; je kunt er dagelijks wat anders eten. Zin in 'veilig' lokaal eten; ga dan naar de Food Republic.

Singapore is de perfecte stopover bestemming. Boek je vliegtickets bij Singapore Airlines of Cheaptickets. Boek losse hotelovernachtingen bij Booking.com of Agoda. Er zijn verder diverse Nederlandse reisorganisaties waar je een trip naar Singapore kunt boeken, meestal in combinatie met een reis door Maleisie. Populair zijn FOX, verre reizen van ANWB, Tenzing Travel en Riksja Maleisie.