Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Reizigerstips

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Dempsey Hill

Dempsey Hill Logo

Wij kwamen hier ooit toen het nog een 'kale' heuvel was met alleen een paar gezellige wijnhuisjes. Je kon hier rustig genieten van een wijntje en na 21.00 was het er een uitgestorven boel. Nu is Dempsey Hill een enorm populair uitgaansgebied; met diverse restaurantjes, barretjes en loungebars. Vooral in de weekenden is het er erg druk. Zorg er altijd voor dat je het nummer van de taxicentrale bij je hebt. De loungetentjes aan de achterzijde van Dempsey zijn vooral erg gezellig; hier heb je ook een paar openlucht dansvloeren met goede DJ's. Houdt er rekening mee dat je niet altijd makkelijk een taxi terug naar het centrum (of je hotel) vindt op Dempsey Hill; mogelijk kun je een taxi via het restaurant bestellen (of zorg anders voor een mobieltje en bel zelf een taxi). Overdag kun je overigens ook prima terecht bij Dempsey Hill, je hebt er namelijk diverse leuke lunchtentjes zoals The Grocer, PS Cafe en een heus Ben & Jerry's tentje.

Singapore is de perfecte stopover bestemming. Boek je vliegtickets bij Singapore Airlines of Cheaptickets. Boek losse hotelovernachtingen bij Booking.com of Agoda. Er zijn verder diverse Nederlandse reisorganisaties waar je een trip naar Singapore kunt boeken, meestal in combinatie met een reis door Maleisie. Populair zijn FOX, verre reizen van ANWB, Tenzing Travel en Riksja Maleisie.