Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Reizigerstips

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

ION Sky

ION Orchard is een van de meest populaire shopping malls in Singapore. Buiten alle prachtige en vooral luxe winkels die je er kunt bezoeken heb je er ook een leuke toeristische attactie; ION Sky. ION Sky is een observatieplatform op de 55e en 56e verdieping van het ION complex boven de shopping mall. Je komt er door de lift of roltrappen naar de 4e verdieping te nemen. Hier vind je in de rechterhoek de ION Sky ticketbalie. Een ticket kost 16SGD voor volwassenen (kinderen betalen 8SGD).

ION Sky entreeprijzen

Eenmaal boven heb je een fantastisch uitzicht over het gebied rond Orchard Road en de rest van de stad. In de verte zie je het bekende Marina Bay Sands Hotel & Casino; waar je ook een observatieplatform hebt. Het observatieplatform van ION Sky ligt op 218 meter hoogte en je hebt er een 360 graden uitzicht over de stad. Je kunt er gebruik maken van hypermoderne verrekijkers en inzoomen op Orchard Road eronder.

ION Orchard complex ION Sky uitzicht

Een ticket geeft toegang tot een tijdslot van 2 uur. Er zijn in totaal 4 mogelijkheden om het observatiedek te bezoeken, van 10.00 tot 12.00, van 14.00 tot 16.00, van 16.00 tot 18.00 en van 18.00 tot 20.00.

ION Sky informatiebord

Wanneer je geen zin hebt om 16SGD te betalen, dan kun je ook een bezoek aan de Sky bar op de 55e verdieping overwegen. Bij Salt Gril & Sky bar. De Sky bar is dagelijks geopend tussen 10.00 en 23.30, de dress code is smart casual, wat in ieder geval betekent dat je er niet met een korte broek en slippers wordt binnen gelaten.

ION Sky ticketbalie ION Sky binnen 2

ION Orhard en ION Sky zijn zeer makkelijk te bereiken met de MRT. Je stapt uit bij station Orchard en hier vandaan kun je meteen met de lift of roltrap naar ION Sky.

ION Sky lift ION Sky binnen 1 ION Sky verrekijker

Hieronder volgt een overzicht met hotels binnen het Orchard gebied en hiermee op loopafstand van alle populaire shopping malls: Mandarin Orchard Hotel ***** (5), Marriott Hotel ***** (5), Grand Hyatt ***** (5), Royal Plaza On Scotts ***** (5), Pan Pacific Orchard ***** (5), Four Seasons ***** (5), Hilton **** (5), Concorde Hotel **** (4), Orchard Parade **** (4), Holiday Inn **** (4), Quincy Hotel **** (4) en het York Hotel **** (4). Meer hotels in Singapore vind je hier.

Singapore is de perfecte stopover bestemming. Boek je vliegtickets bij Singapore Airlines of Cheaptickets. Boek losse hotelovernachtingen bij Booking.com of Agoda. Er zijn verder diverse Nederlandse reisorganisaties waar je een trip naar Singapore kunt boeken, meestal in combinatie met een reis door Maleisie. Populair zijn FOX, verre reizen van ANWB, Tenzing Travel en Riksja Maleisie.