Gratis Reistips ebook

eBook Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
5 redenen om naar de Verenigde Staten te reizen

1. Het klimaat in de Verenigde Staten

1

De Verenigde Staten zijn zó groot dat er niet een specifiek klimaat overheersend is, maar dat het land uit verschillende klimaatzones bestaat. In elke regio heerst er een andere klimaatsoort. Ga je binnenkort op reis naar de V.S.? Laat je dan eerst informeren over het specifieke klimaat dat in de regio van jouw keuze heerst. In de V.S. is het best mogelijk dat het bijvoorbeeld in New York sneeuwt terwijl je in Miami op het strand kunt genieten van het zonnetje. Als je van een afwisselend klimaat houdt, moet je zeker een trip naar de V.S. maken!

2. Road trip

2

De route 66 is slechts een van de legendarische routes in de V.S. Wat te denken van “the deep south”, een route door het zuiden of “the highway 1”, een mooie route van San Fransico en Los Angeles. Ben je van plan om een road trip in V.S. te maken? Dan raad ik je zeker aan een van deze routes te kiezen. Een andere optie is natuurlijk om een trip naar New York te maken! Vooral in de seizoenen lente en herfst is New York dé perfecte bestemming om een stedentrip te maken. Waarom? Omdat de stad dan mooi groen is. Groen? New york? Inderdaad. Veel mensen denken dat New York een stad vol met wolkenkrabbers is maar de stad heeft heel veel groene zones. New York is een stad waar véél ruimte is om bijvoorbeeld een boswandeling of een fietstocht te maken. Dit kun je doen in bijvoorbeeld het Riverside Park langs de Hudson, in Central Park, de Upper West Side in Manhattan, in een deel van Brooklyn en natuurlijk moeten we Soho en Chinatown niet vergeten! Ook staat deze stad bekend om haar grote designermerken, dus een perfecte bestemming voor de modefanaten onder ons. Geniet van de unieke sfeer die in deze stad hangt!

3. Het land van eten?!

3

De Verenigde Staten, het land van Fastfood en de supersized meals. Van diners en food trucks. Ben je gek op overdadig en ongezond eten? Dan ben je in de States op dé goede plek! Sommige dingen kunnen alleen in Amerika. Nergens anders vind je zoveel verschillende smaken chips, cola en popcorn. Popcorn met kaas, cola met limoen, chips met citroen en sambal. Ook zijn er over de top Coca Cola en M&M’s winkels die je alleen in de states kunt vinden.

Bijna overal zijn de bekende fastfood keten zoals: McDonalds, Burger King, Pizza hut, Taco Bell en Kentucky Fried Chicken te vinden. Daarnaast zijn er honderden fast food ketens die ze alleen in Amerika hebben. Wendy’s, Whataburger, Five Guys en Applebees zijn enkele van deze ketens. Naast deze ongezonde fastfood ketens is er een variëteit van lokale afhaal restaurants tot zeer chique dinergelegenheden. Er zijn uitstekende Mexicaanse, Chinese, Cubaanse, Italiaanse en Vietnamese restaurants te vinden met een breed aanbod van fantastische gerechten.

4. Yellowstone National Park

4

Het mooiste park van de Verenigde Staten, althans zo wordt het genoemd door de kenners. Yellowstone National Park is gevestigd in Wyoing. Dit nationale park is het oudste nationale park van de wereld en tegelijk het grootste park van Amerika. Dit park ligt bovenop een enorme slapende vulkaan. In het Yellowstone National Park zijn prachtige bossen, mooie alpenweiden, schitterende meren, watervallen en dieren te vinden die in het park leven. Vooral pelikanen, bizons, elanden, zwanen, herten, grizzly- en bruine beren zijn in dit park te spotten.

5. Wildlife

5

Om wilde dieren te spotten, hoef je niet per se op safari te gaan naar Kenia. Er zijn veel bestemmingen met verschillende mogelijkheden om op zoek te gaan naar wildlife. In de V.S. kan je opzoek naar walvissen, dolfijnen, zeeleeuwen, zeekoeien, beren, wolfen, mantaroggen en verschillende soorten vogels en vele andere dieren. Elke diersoort heeft zo zijn eigen leefgebied!

Kan je niet langer wachten om naar Verenigde Staten te vliegen? Regel nu je ESTA Visum op Evisumservice.nl en vertrek op avontuur!

1 reactie op 5 redenen om naar de Verenigde Staten te reizen

  1. Yvonne
    vrijdag, 25 november 2016 om 21:58 (2 jaar ago)

    Die roadtrips en de natuur, dat is voor mij DE reden waarom ik naar Amerika zou willen. Ik vind het alleen best prijzig voor een gezin en er zijn nog ZO veel andere bestemmingen waar ik ook graag naartoe wil. Heb het dus even een eindje vooruit geschoven. 🙂 Maar Yellowstone… wil ik absoluut een keer zien!

Reageer