De Jong Intra Noorwegen

Populaire pagina's

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Kras Noorwegen

Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Onvergetelijke avonturen bij Askja Reizen

Overzicht reisorganisaties met reizen naar Noorwegen

Hieronder volgt een opsomming van een aantal reisorganisaties die verschillende soorten reizen naar Noorwegen aanbieden. Een echte vergelijking is niet gemakkelijk te maken tussen de verschillende reisorganisaties. Wel hebben we de speerpunten genoemd per reisorganisatie. Met deze review is het hopelijk wat makkelijker om een keuze tussen één van de reisorganisaties te maken.

Op deze pagina:

 

Askja Reizen

Ruimte, stilte en indrukwekkende natuur vormen al ruim twintig jaar de basis van Askja reizen. Het is een concept dat steeds meer mensen aanspreekt. Geen wonder, want als tegenwicht voor de drukte en hectiek van het dagelijks leven is een actieve natuurvakantie een verademing. Enthousiasme, deskundigheid en passende informatie. Dit zijn kernwoorden die de basis vormen van al onze reizen. De juiste route, naar plekken die je zelf niet zo snel zou ontdekken, of geheel op maat naar eigen interesse. Of je nu aan een van onze bijzondere groepsreizen deelneemt, individueel op vakantie gaat, of een reis op maat laat samenstellen. Het kan allemaal, we doen het met plezier. Wij adviseren je graag persoonlijk bij het samenstellen en boeken van jouw reis. Je bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem. Vooraf een afspraak maken is nodig, zodat de juiste reisspecialist tijd voor je vrij maakt.

 

BBI Travel

BBI Travel is één van de oudste reisorganisaties in Nederland en is sinds 2005 gevestigd in een kantoorpand op Groningen Airport Eelde. BBI Travel is in de jaren zestig voortgekomen uit de reisorganisatie BBI Reizen en heeft zich sinds de oprichting in 1963 toegelegd op de ontwikkeling en verkoop van eigen reizen naar Ierland en later ook naar Scandinavië (incl. Noorwegen), IJsland en Canada, en was bovendien aktief als reisburo. BBI Travel heeft een mooi reisaanbod naar Noorwegen; meer diverse gevarieerde reizen.

 

De Jong Intra

De Jong Intra begon jaren geleden als touringcarbedrijf en groeide snel uit tot allround touroperator. Momenteel biedt deze reisorganisatie een aantal reizen naar Noorwegen aan. Je boekt bij De Jong Intra als je simpelweg met vakantie wilt, en geen tijd/zin hebt om je vooraf enorm te verdiepen in de mogelijkheden. De Jong Intra adviseert je vooraf op basis van je eventuele eisen en wensen, en vervolgens boek je een totaalreis (rond- of pakketreis) naar Noorwegen.

 

Kras

Kras biedt jaarlijks meer dan 300.000 passagiers een uitstekende en onbezorgde vakantie. Kras heeft een uitgebreid aanbod naar Noorwegen, met een paar mooie rondreizen en enkele toffe reizen naar de Noordkaap. Daarnaast hebben ze nog een paar mooie cruisevakanties naar Noorwegen. Kras is een grote Nederlandse reisorganisatie, dat vaak scherpe aanbiedingen naar Noorwegen heeft.

 

Pharos Reizen

Er valt veel meer te beleven in Europa dan je denkt! Ben jij op zoek naar een vakantie die verrast en inspireert? Een vakantie die aansluit bij jouw interesses en jouw levensfase? Dan ben je bij Pharos Reizen aan het juiste adres. Wij zijn vernoemd naar de oudste vuurtoren ter wereld en schijnen je graag bij op je zoektocht naar een bijzondere vakantie. Pharos Reizen heeft diverse toffe autovakanties naar Noorwegen.

 

SNP

SNP Natuur & cultuurreizen is gespecialiseerd in actieve reizen in Noorwegen: wandelreizen & trekkings, fietsreizen en expedities, natuur- en cultuurrondreizen, travelkids gezinsvakanties, landelijke vakanties en winterreizen. SNP vermeld op de website bij elke reis het niveau (o.a. de zwaarte) van de reis. Handig om vooraf een indruk te krijgen van wat je te wachten staat. Het reisbureau is vooral interessant voor reizigers die een mooie luxe of exclusieve reis willen maken, en hierbij eigenlijk niet zo heel veel zelf vooraf willen regelen. SNP maakt de reis extra onvergetelijk.

 

Tui

TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche. Naast reismerken als TUI en Kras heeft TUI Nederland haar eigen luchtvaartmaatschappij TUIfly. Ze hebben de meest uiteenlopende vakantie, waaronder diverse mooie reizen naar Noorwegen. Ze bieden ook een aantal schitterende fjordenreizen aan.