Van Verre Maleisie

Populaire pagina's

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Maleisie online

Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Met Local Hero Travel naar Borneo

Met welke reisvormen naar Maleisie: Maatwerk

Een aantal reisbureaus bieden reizen op maat aan. Dit betekent dat je zelf met hulp van het advies van het reisbureau een reis naar wens samenstelt. Je koopt dan een vliegticket, en kiest zelf de reisonderdelen en hotels. Wanneer je een reis op maat wilt samenstellen, is het raadzaam om eerst te bepalen wat je allemaal wilt zien en doen tijdens de vakantie. Maleisie is een veelzijdig land, er zijn heel veel mogelijkheden bij het samenstellen van je eigen reis. Meestal is de duur van de reis de reden dat er gekozen moet worden tussen bepaalde reisonderdelen.

Het reisbureau kan ook een reis op basis van maatwerk voor je samenstellen. Je geeft simpelweg aan hoelang en wanneer je naar Maleisie wilt en daarnaast waar je overige voorkeur naar uitgaat - bijvoorbeeld een actieve reis, strandvakantie, of natuur/cultuur - en het reisbureau doet een passend reisvoorstel. Het reisbureau kan zelfs vooraf alle binnenlandse vluchten, transfers, boottickets, treinticket, bustickets en entreekosten voor je regelen. Ook kan het overige vervoer bij een maatreis door Maleisie door het reisbureau worden geregeld. Je rijdt dan door het land met een chauffeur/gids.

Een reis naar Maleisie op basis van maatwerk boek je onder andere bij: Tenzing Travel, Van Verre of Riksja Maleisie.