Van Verre Maleisie

Populaire pagina's

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Maleisie online

Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Met Local Hero Travel naar Borneo

Met welke reisvormen naar Maleisie: Groepsreis

Soms gaat een schoolklas naar het buitenland, soms gaat een compleet voetbalelftal naar het buitenland. Ook gaan regelmatig hele families naar de andere kant van de wereld om bijvoorbeeld een bruiloft te vieren. Naar Maleisie gaan ook veel groepen met bekenden. Vaak gaat het dan om familie, vrienden of collega's. Meestal boekt zo'n groep collectief, vooral omdat de prijzen dan lager liggen. De meeste reisbureaus bieden een korting wanneer je een groepsboeking doet, voorbeelden zijn World Ticket Center, Tenzing Travel en Van Verre.

Een rondreis door Maleisie is erg leuk voor een groep. Vooraf wordt alles geregeld, en ter plekke staat eten en vervoer voor je klaar. Een rondreis met een groep bekenden is meestal in grote lijnen hetzelfde als een normale rondreis. Vaak ga je onder leiding van een gids op pad. Het grote voordeel van een rondreis met familie of bekenden, is dat je zelf de onderdelen kunt samenstellen. Veel reisbureaus bieden bij groepen reizen op basis van maatwerk aan. Je kunt je dus vooraf orienteren, en zelf aangeven welke bestemmingen je binnen Maleisie wilt aandoen. Het reisbureau zal uiteindelijk een offerte uitbrengen op basis van je wensen en eisen.

Een groepsreis naar Maleisie boek je onder andere bij:
Tenzing Travel, Van Verre, FOX, verre reizen van ANWB of World Ticket Center