Van Verre Maleisie

Populaire pagina's

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Maleisie online

Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Met Local Hero Travel naar Borneo

Reisorganisaties Maleisie

Hieronder volgt een opsomming van een aantal reisorganisaties die verschillende soorten reizen naar Maleisie aanbieden. Een echte vergelijking is niet gemakkelijk te maken tussen de verschillende reisorganisaties. Wel heb ik de speerpunten genoemd per reisorganisatie. Met dit handige overzicht is het hopelijk wat makkelijker om een keuze tussen één van de reisorganisaties te maken.

Op deze pagina:

Hieronder volgt een uitgebreide beschrijving per reisorganisatie:

 

333travel

333travel is al 16 jaar de individuele maatwerk reizen specialist naar Azië, Amerika en Zuid-Afrika. 333travel heeft ook een eigen Nederlands kantoor in Bangkok. Ze bieden een breed scala aan vakanties zoals; reizen op maat met een zeer flexibel bouwstenen aanbod welke je dagelijks kan aanpassen, individuele rondreizen en strandvakanties. Met de nadruk op kleinschalige accommodaties op unieke locaties. 333travel is winnaar van de Zoover awards voor beste en de populairste verre reizen specialist van Nederland.

 

De Jong Intra

De Jong Intra begon jaren geleden als touringcarbedrijf en groeide snel uit tot allround touroperator. Momenteel biedt deze reisorganisatie diverse rondreizen en groepsrondreizen naar Maleisie aan. Naast de rondreizen heeft De Jong Intra ook een aantal zeer mooie pakketreizen. Je boekt bij De Jong Intra als je simpelweg met vakantie wilt, en geen tijd/zin hebt om je vooraf enorm te verdiepen in de mogelijkheden. De Jong Intra adviseert vooraf op basis van je eventuele eisen en wensen, en je boekt een totaalreis (rond- of pakketreis). De reisorganisatie heeft ook een aantal fly-drives in het pakket. In dit geval heb je bij sommige fly-drives een chauffeur en bij andere kun je zelf rijden. De pakketreizen gaan verder o.a. naar de eilanden Langkawi of Penang. Op beide eilanden heb je ruime keuze in hotels of resorts.

 

FOX, verre reizen van ANWB

FOX, verre reizen van ANWB is al jaren de grootste Nederlandse online touroperator wat betreft reizen naar Maleisie. Jaren geleden trof je op de website vooral pakketreizen en rondreizen aan. Later is dit uitgebreid met startpakketten en losse tickets. FOX heeft een actief reizigersforum, waar vooral reizigers bijeenkomen, die bij FOX zelf een reis geboekt hebben. FOX biedt een aantal zeer mooie rondreizen aan. Naast rondreizen door Maleisie zelf, bieden ze tevens een aantal rondreizen aan waar reizigers naast Maleisie ook een aantal buurlanden aandoen. Buiten de rondreizen biedt FOX diverse individuele reizen naar de meest uiteenlopende bestemmingen binnen Maleisie aan. Wil je niet met allemaal vreemde mensen door Maleisie reizen, dan is dit een handige oplossing. Onder leiding van een gids en chauffeur of juist helemaal op eigen houtje, reis je langs alle plekken die ook bij de groepsrondreis wordt aangedaan.

 

Koningaap

Mensen die reizen met Koning Aap zijn levensgenieters: flexibele, geïnteresseerde reizigers die uit elke situatie waarin ze terechtkomen het positieve halen. Daarnaast zijn het vaak open, vriendelijke, makkelijk te benaderen mensen die, juist door hun gelijkgestemdheid, graag ervaringen delen. Ze zien duidelijk de meerwaarde van het reizen in een gezelschap, ze beschouwen de groep zeker niet als een noodzakelijk kwaad. Koning Aap beschikt over een uitgebreid wereldwijd netwerk van betrouwbare agenten. Zij weten de leukste plekjes te vinden, reserveren alle hotels en vervoer, en vormen de uitstekende back-up in het uitzonderlijke geval dat er iets mis gaat. Koningaap is een dochteronderneming van het grote Tenzing Travel. Tenzing Travel is één van de grootste reisbureaus ter wereld. De reisorganisatie heeft verschillende reizen naar Azië, waaronder een paar schitterende reizen naar Maleisie.

 

Kras

Al 85 jaar is KRAS één van de grootste en meest succesvolle reisorganisaties van Nederland. Kras biedt jaarlijks meer dan 300.000 passagiers een uitstekende en onbezorgde vakantie. Kras heeft een uitgebreid aanbod naar maar liefst 64 landen. Zonvakanties, stedentrips, autovakanties, wintersport, cruises, busreizen, actieve vakanties, cultuurreizen en lastminutes naar alle populaire bestemmingen met een perfecte reis-prijsverhouding. Maleisie is al jaren een belangrijke bestemming van Kras en ze hebben dan ook diverse schitterende rondreizen langs de mooiste bezienswaardigheden van het land.

 

Local Hero Travel

Steeds meer reizigers organiseren hun rondreis zelf, online. Hoe kies je uit zoveel mogelijkheden, hoe kom je aan lokale kennis? Wat tegenwoordig ůůk kan: direct persoonlijk contact opnemen met iemand die er woont, iemand die de keuzes beperkt en je reis toch bijzonder maakt. Via Local Hero Travel kom je rechtstreeks in contact met zo'n reisexpert. Je bekijkt reisfilmpjes en benut lokale kennis. Omdat je rechtstreeks boekt, betaal je minder en komt er meer geld terecht bij de lokale gemeenschap. Kies bijvoorbeeld uit de top 5 van mooiste plekjes volgens de Local Heroes en stel zo makkelijk je eigen droomreis samen. Via Local Hero Travel boek je daar, met de garanties van hier: je betaalt op een Nederlandse bankrekening en bent verzekerd van het doorgaan van je reis. Local Hero Travel is aangesloten bij het garantiefonds (SGR) en de ANVR.

 

NRV

NRV Holiday is een populaire reisorganisatie die zich specialiseert in het organiseren van zowel groepsreizen als privé reizen naar diverse toffe bestemmingen buiten Europa. NRV Holiday biedt een breed scala aan verschillende typen reizen aan: groepsrondreizen, privé rondreizen, stad- en strandvakanties, startpakketten en 'zelf samenstellen'. Maleisie is een van hun meest geboekte bestemmingen en je hebt meerdere, goed betaalbare, rondreizen door het land. NRV stunt vaak met aanbiedingen of met tijdelijke kortingen op hun reizen.

 

PANGEA Travel

PANGEA Travel verzorgt individuele maatwerk reizen. Iedere reis wordt zorgvuldig en in overleg op maat gemaakt. Naast rondreizen biedt PANGEA Travel speciale reistypen als luxe reizen, huwelijksreizen en familiereizen aan. De reisexperts kennen de bestemming uit eigen ervaring en helpen bij het samenstellen van de perfecte reis, afgestemd op jouw reisgezelschap. PANGEA Travel is een persoonlijke reisorganisatie en beschikt over ruim 14 jaar ervaring in het organiseren van diverse reistypen. De reizen worden tot in de puntjes verzorgd, zodat je heerlijk ontspannen en zorgeloos van je vakantie kan genieten. Ben je op zoek naar een afwisselende rondreis met sfeervolle kleinschalige accommodaties, dan moet je bij PANGEA Travel zijn.

 

Puur Azië

Puur Azië is een kleinschalige en professionele reisorganisatie. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Met passie organiseren wij je individuele rondreis naar West-Maleisië en Borneo, Indonesië en/of Sri Lanka. Wij zijn, speciaal voor jou, altijd op zoek naar de meest bijzondere bezienswaardigheden, sfeervolle en authentieke accommodaties en prachtige reisroutes buiten de gebaande paden. Daarnaast kennen we de bestemmingen uit eigen ervaring, waardoor wij je van het beste advies kunnen voorzien. Op onze website www.puurazie.nl tref je diverse prachtige voorbeeldreizen aan, neem hier gerust alvast een kijkje of neem contact met ons op. We maken van je vakantie een ware belevenis!

 

Riksja MaleisiŽ

Riksja MaleisiŽ is onderdeel van Riksja, een zeer populaire reisorganisatie van Nederlandse bodem. Riksja biedt naast Maleisie, tevens reizen aan naar diverse andere landen. Riksja MaleisiŽ biedt naast volledig georganiseerde rondreizen ook losse reisonderdelen in de vorm van bouwstenen aan. Je kunt makkelijk meerdere bouwstenen aan elkaar koppelen en zo zelf je ultieme reis naar Maleisie samenstellen. De prijzen van deze bouwstenen zijn allemaal duidelijk op de website te vinden en de bouwstenen zelf worden zeer gedetailleerd beschreven. Onder de naam RiksjaKids biedt Riksja ook een flink aantal mooie kinderreizen aan. Deze reizen zijn speciaal samengesteld voor families met kinderen.

 

Sawadee

Sawadee biedt diverse mooie rondreizen aan. De reisorganisatie heeft ook een aantal schitterende reizen naar Maleisie op het programma staan. De reisbeschrijving is duidelijk en Sawadee geeft daarnaast ook op heldere wijze de prijzen en vertrekdata weer. Voor families met kinderen is er het speciale Familieavontuur; een onderdeel van Sawadee. Hier vind je ook een aantal mooie reizen naar Maleisie; ditmaal speciaal samengesteld voor avontuurlijk ingestelde families.

 

Shoestring

Shoestring is een reisorganisatie met mooie en vooral unieke reizen naar diverse landen verspreidt over de hele wereld. Hun credo 'Hoe ver kun je gaan' staat voor de dynamische insteek van hun reizen. Hoewel het een kleine en specialistische reisorganisatie lijkt, is het onderdeel van het grote Tenzing Travel. Het reisaanbod van Shoestring valt uiteen in groepsreizen, singlereizen, festivalreizen en short breaks. Ze hebben bij diverse populaire reizen een gegarandeerd vertrek. De reizen naar Maleisie duren gemiddeld tussen de 15 en 22 dagen, het gaat meestal om combinatiereizen waarbij je ook één van de buurlanden aandoet.

 

SNP

De volgende tekst kun je lezen op de website van SNP: "Welkom in de avontuurlijke wereld van SNP, de grootste Nederlandse touroperator gespecialiseerd in actieve reizen naar meer dan 270 reisbestemmingen 'all over the world'. Deskundigheid, liefde voor de natuur en een groot enthousiasme voor de unieke reisformule zijn de kenmerken van onze organisatie. De wereld is te mooi om ongemerkt aan je voorbij te laten gaan." SNP biedt een aantal geheel verzorgde rondreizen naar Maleisie aan. Naast deze rondreizen kun je tevens reizen op maat bij SNP samenstellen.

 

Tenzing Travel

Tenzing Travel is één van de grootste reisorganisaties ter wereld. Tenzing Travel biedt diverse schitterende reizen naar MaleisiŽ aan. De website is duidelijk opgezet, en bevat voldoende informatie per reis. Tenzing Travel is tevens een specialist in maatwerk groepsreizen. Ben je met een groot gezelschap, en wil je met zijn allen naar MaleisiŽ, dan kun je prima bij Tenzing Travel een offerte aanvragen. Tenzing Travel heeft een tweetal populaire dochterondernemingen; Shoestring en Koningaap. Beide reisorganisaties bieden een aantal rondreizen naar MaleisiŽ aan.

 

Van Verre

Van Verre is de reisspecialist in individuele reizen op maat naar Maleisië. Alles kan! De landendeskundigen van Van Verre bezoeken de bestemmingen regelmatig en adviseren je graag met het samenstellen van jouw reis. Je geeft je wensen aan, zij stellen vervolgens je eigen route door het prachtige Maleisië samen. Van Verre biedt ook privéreizen op maat aan naar Indonesië, Thailand, Vietnam, Cambodja, Laos en Myanmar (Birma). Een combinatiereis is dus ook prima mogelijk.