Van Verre Maleisie

Populaire pagina's

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Maleisie online

Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Met Local Hero Travel naar Borneo

Huwelijksreis naar Maleisie

Maleisie is een prachtig tropisch en vooral veelzijdig vakantieland, en vormt daarom de perfecte bestemming voor je huwelijksreis. Wij hebben in het verleden al diverse mensen gesproken bij hun huwelijksreis voor Maleisie kozen.

Het grote voordeel is dat je het zo gek kunt maken als je zelf wilt en kunt. Je kunt makkelijk zelf een budget huwelijksreis organiseren. Je kiest dan een paar hoogtepunten en bepaalt zelf de mate van luxe qua accommodatie. Zaken als tickets en eventueel een huurauto regel je ook makkelijk zelf.

Bij een reisbureau als Maleisie online kun je prima terecht om enkele losse bouwstenen aan elkaar te knopen. Zij kunnen ook de vliegtickets en het binnenlandse vervoer voor je organiseren (al dan niet per huurauto met of zonder chauffeur/gids). In dit geval stel je zelf een maatwerkreis samen.

Wil je geen omkijken hebben naar de invulling van je huwelijksreis naar Maleisie; dan kun je de complete reis uitbesteden aan een van de reisbureaus in Nederland. Zo'n beetje elk reisbureau met reizen naar Maleisie is in staat om een huwelijksreis samen te stellen. Er zijn echter ook een paar reisbureaus met een aantal huwelijksreizen in hun vaste aanbod. Hierbij is het voordeel dat je ze vooraf goed hebben nagedacht over de invulling van de huwelijksreis (qua luxe, reistempo etc).

Reisorganisaties als Tenzing Travel, Shoestring, Koningaap, Sawadee en 333Travel hebben standaard al diverse luxe reizen die prima als huwelijksreis kunnen worden geboekt. Voor maatwerk kun je prima terecht bij Riksja Maleisie en Van Verre.

Er zijn diverse Nederlandse reisorganisaties waar je een prachtige reis naar Maleisie kunt boeken. Populair zijn; FOX, verre reizen van ANWB, 333Travel, PANGEA Travel en De Jong Intra. Zelf samenstellen van een reis is ook prima mogelijk. Boek je tickets bij Cheaptickets, de losse hotelovernachtingen bij Booking.com of Agoda en de tours (bouwstenen) bij Riksja Maleisie. Bekijk hier het totale reisaanbod naar Maleisie.