Van Verre Maleisie

Populaire pagina's

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Maleisie online

Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Met Local Hero Travel naar Borneo

Attracties in Maleisie

Maleisie is een zeer veelzijdig vakantieland met diverse uiteenlopende attracties. Natuurliefhebbers komen er goed aan hun trekken; op diverse locaties kun je jungletochten in natuurparken ondernemen. Je kunt bergen beklimmen, urenlang wandelen op zoek naar vogels, planten, insecten en grotere diersoorten. Je hebt diverse zeer tropische (bounty) eilanden, waar je zeer goed kunt duiken en snorkelen. Enkele eilanden zijn wat groter en daar vind je een uitgebreid wegennetwerk. Deze eilanden zijn fantastisch met de brommer of huurauto te verkennen (let op: geheel op eigen risico).

Er zijn ook een paar attracties die rond eten draaien, vaak in combinatie met een flinke dosis cultuur. Zo heb je een UNESCO World Heritage Site in Malakka en op het eiland Penang (Georgetown). Terwijl je het historische centrum verkent, kun je tevens op elke straathoek van een heerlijk lokaal gerecht genieten.

Een andere mooie attractie zijn de hooglanden. Zo heb je onder andere de Cameron Highlands, Genting Highlands en Frasier Hill waar je heerlijk kunt uitwaaien in een vrij koel klimaat (vaak onder de 24 graden).

Hieronder volgt een opsomming met de meest populaire attracties in Maleisie met een verdeling tussen attracties op het schiereiland, en attracties op Borneo. Op basis van deze attracties kun je een goed beeld krijgen bij de perfecte invulling van je reis naar Maleisie. Bij een reisbureau als Maleisie online kun je vervolgens de losse attracties (bouwstenen) samenvoegen tot een rondreis. Bij reisbureaus als 333travel, FOX, verre reizen van ANWB en De Jong Intra kun je complete rondreizen boeken die overeenkomen met de mooiste attracties in het land.

Er zijn diverse Nederlandse reisorganisaties waar je een prachtige reis naar Maleisie kunt boeken. Populair zijn; FOX, verre reizen van ANWB, 333Travel en De Jong Intra. Zelf samenstellen van een reis is ook prima mogelijk. Boek je tickets bij Cheaptickets, de losse hotelovernachtingen bij Booking.com of Agoda en de tours (bouwstenen) bij Riksja Maleisie. Bekijk hier het totale reisaanbod naar Maleisie.