Van Verre Maleisie

Populaire pagina's

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Maleisie online

Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Goed geinformeerd en onbezorgd naar Maleisie
Puur Azië: Kleinschalig en professioneel
Met Local Hero Travel naar Borneo
Cameron Highlands Shopping in Maleisie De authentieke Chinese community in Chinatown Alles draait om eten in Maleisie Ontmoet de orang-oeton in Borneo Uitgestrekte stranden op Langkawi, Maleisie

Welkom bij Reisvormen Maleisie. Op deze uitgebreide website vind je reisinformatie en reistips die je helpen bij het vinden en boeken van een mooie reis door Maleisie. Verder vind je er informatie over toerisme in Maleisie zelf; gebaseerd op onze eigen ervaringen in dit prachtige land. We hebben het volledige reisaanbod met reizen naar Maleisie voor je op een rijtje gezet; hiermee ben je uitstekend in staat een prachtige vakantie naar het land uit te stippelen. Daarnaast hebben we de verschillende reisorganisaties nader toegelicht. De verschillende reisvormen zijn uitgewerkt, maar ook enkele van de grootste toeristische attracties. Verder gaan we in op de vervoersmogelijkheden in het land en vind je hier tevens een kostenvoorbeeld van een trip naar Maleisie.

Luxe resorts in Maleisie

Luxe resorts

Er zijn enorm veel exclusieve resorts in Maleisie. Bekijk hier het overzicht met de 20 allermooiste resorts.
Lees meer

Top10 hoogtepunten Maleisie

Top10 Hoogtepunten

Bekijk hier het overzicht met de allermooiste attracties van Maleisie.
Lees meer

Reisaanbod Maleisie

Reisaanbod

Er zijn diverse reisbureaus die fantastische reizen naar Maleisie aanbieden. Bekijk hier het totale overzicht.
Lees meer

Alles dat je nodig hebt voor je vakantie naar Maleisie

Maleisie is een prachtig land binnen de regio Zuidoost Azie. Het is al jaren een populaire vakantiebestemming voor veel Nederlandse toeristen. Meestal ga je naar Maleisie voor een mooie vakantie met diverse verschillend reisonderdelen. Zo kun je binnen één reis een bezoek brengen aan meerdere prachtige (bounty) eilanden, het oerwoud, je kunt er duiken en snorkelen en je kunt diverse prachtige steden bezoeken. Op Borneo heb je naast een prachtige jungle ook nog een grote berg, Mount Kinabalu, die je kunt beklimmen. Je kunt er ook raften of een rivercruise maken.

Prachtige eilanden in Maleisie

Maleisie heeft voor ieder wel wat wils. Qua accommodatie vind je er enorm luxe 5-sterren hotels maar ook basic hostels en pensions. Betaal je bij een 5-sterren hotel gemiddeld €100 per kamer per nacht, bij een hostel kun je al voor een tientje overnachten. Het grote voordeel bij de hoofdstad Kuala Lumpur is dat betaalbare hotels ook in het centrum liggen, waardoor je nooit ver uit het centrum verblijft.

Skyline van Kuala Lumpur

Deze website beschrijft de reismogelijkheden in en naar Maleisie. Je vindt hier een overzicht met de verschillende reisvormen en daarbij een opsomming met reisbureaus die reizen naar Maleisie aanbieden. Verder kun je hieronder op de interactieve kaart van Maleisie alvast het land op hoofdlijnen bekijken.

333travel. Verre reizen. Voor iedereen uniek

Er zijn diverse Nederlandse reisorganisaties waar je een prachtige reis naar Maleisie kunt boeken. Populair zijn; FOX, verre reizen van ANWB, 333Travel en De Jong Intra. Zelf samenstellen van een reis is ook prima mogelijk. Boek je tickets bij Cheaptickets, de losse hotelovernachtingen bij Booking.com of Agoda en de tours (bouwstenen) bij Riksja Maleisie. Bekijk hier het totale reisaanbod naar Maleisie.