Van Verre Indonesie

Populaire pagina's

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Boek uw droomreis bij Original Asia
Indonesie door de ogen van een local
Bali Travel is al vele jaren dé specialist in reizen naar Bali

Watukaru tempel (Pura Luhur Batukaru)

Batukaru tempel (ook wel Watukaru tempel genaamd) is een van de 9 belangrijke tempels op het eiland. Het ligt in het midden van het eiland tussen de rijstvelden vlakbij het dorp Wongayagede, op zo'n 50 minuten rijden vanaf Ubud. Het ligt tegen de wand van Mount Batukaru (2e hoogste berg op Bali). De tempel is vaak opgenomen binnen de standaard dagtours door Bali.

Watukaru tempel (Pura Luhur Batukaru) 1

Omdat de tempel wat hoger gelegen is doe je er verstandig aan de tempel zo vroeg mogelijk op de dag te bezoeken; het is dan meestal onbewolkt terwijl het aan het einde van de middag nog wel eens wil regenen (of miezeren). Bij de ingang betaal je Rp.10.000 per persoon en je dient bij het betreden een sarong te dragen.

Watukaru tempel (Pura Luhur Batukaru) 2

Kaart locatie Watukaru tempel:

Bekijk deze kaart in een volledig scherm

Er zijn diverse Nederlandse reisorganisaties waar je een prachtige reis naar Indonesië kunt boeken. Populair zijn 333travel, Bali Travel, De Jong Intra, FOX, verre reizen van ANWB en Original Asia. Zelf samenstellen van een reis is ook prima mogelijk. Boek je tickets bij Vliegtickets, de losse hotelovernachtingen bij Booking.com of Agoda en de tours (bouwstenen) bij Riksja Indonesie. Bekijk hier het totale reisaanbod naar Indonesië.

Alle tempels op Bali: