Van Verre Indonesie

Populaire pagina's

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Boek uw droomreis bij Original Asia
Indonesie door de ogen van een local
Bali Travel is al vele jaren dé specialist in reizen naar Bali

Villa Agung Beach Inn Lovina

Villa Agung is een klein resortje direct aan het strand van Lovina in het noorden van Bali (westelijke richting). Het is een familieresort, en de familie die het runt is erg aardig. Het eten is er prima, en ook het ontbijt was van prima kwaliteit. Je eet je ontbijt buiten op het terras met prachtig uitzicht op de zee die maar enkele meters vanaf het resort af ligt. Bij Villa Agung krijg je waarvoor je betaalt en meer. De kamers zijn echter wel vrij basic.

Villa Agung resort Lovina

Wij hadden in onze kamer last van muggen, dit kwam omdat wij pas in de avond aankwamen en de deur en de ramen hadden de hele dag open gestaan. Overigens is de afslag niet zo best te zien in het donker; iets om rekening mee te houden als je hier verblijft. De afslag is een simpel onverhard landweggetje.

Villa Agung budget accommodatie Bali

Vanaf het resortje kun je bij eb via het strand naar Lovina centrum lopen, maar dit is nog best een stuk. De beste manier om naar Lovina centrum (waar je diverse restaurantjes en barretjes vindt) te reizen is met de eigen auto of met het vervoer van het resort. Een overnachting bij Villa Agung kost Rp.240.000 inclusief ontbijt in een kamer met airco en fan.

Villa Agung Lovina zwembad

Bekijk hier alle 5 sterren, alle 4 sterren, alle 3 sterren en alle budget hotels en resorts in Bali.

Alle resorts op Bali die wij bezocht hebben:

Kaart locatie Villa Agung Beach Inn Lovina:

Er zijn diverse Nederlandse reisorganisaties waar je een prachtige reis naar Indonesië kunt boeken. Populair zijn 333travel, Bali Travel, De Jong Intra, FOX, verre reizen van ANWB en Original Asia. Zelf samenstellen van een reis is ook prima mogelijk. Boek je tickets bij Vliegtickets, de losse hotelovernachtingen bij Booking.com of Agoda en de tours (bouwstenen) bij Riksja Indonesie. Bekijk hier het totale reisaanbod naar Indonesië.