Van Verre Indonesie

Populaire pagina's

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Boek uw droomreis bij Original Asia

Reizigerstips

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

The Harmony Seminyak

Een van de hotels waar wij tijdens onze trips naar Bali verbleven was het The Harmony Hotel in Seminyak. We wilden graag eens de populaire tempel Tanah Lot bezoeken, en bedachten ons dat we dan het liefst in de buurt van de attractie wilden overnachten zodat we er lekker vroeg in de morgen naartoe konden. Vanaf het hotel is het ongeveer 25/30 minuten in de auto, in de vroege ochtend valt het namelijk nog mee met het drukke verkeer.

The Harmony Seminyak Bali 1

The Harmony Hotel verraste ons aangenaam. De prijs was namelijk erg laag vergeleken vergelijkbare hotels en op de foto's vooraf zag het er al erg leuk uit. Bij aankomst werden we als Vips behandeld en vanaf dat moment kon het al niet meer stuk. We hadden een kamer langs het zwembad. De kamers waren vrij basic, maar wij betaalden een laag bedrag voor de overnachting en dus kregen we meer dan waar voor ons geld. Het zwembad was mooi, maar vreemd genoeg verwarmd wat wij niet helemaal begrepen. Er hing een relaxt en gemoedelijk sfeertje, net als op de meeste plekken op het eiland.

The Harmony Seminyak Bali 2

Het ontbijt stelde niks voor, maar we waren hier eigenlijk al op ingesteld omdat we vooraf wat reacties van anderen die er verbleven gelezen hadden. Het was echter precies genoeg om zonder problemen de tempel Tanah Lot te bezoeken en daarna was het alweer tijd voor een echt ontbijt.

The Harmony Seminyak Bali 3

Vanaf het hotel loop je in 3 minuten naar de hoofdweg van Seminyak. Hier vind je diverse eettentjes en ook een flink aantal betere restaurants. Op 5/10 minuten lopen vanaf het hotel heb je al het Seminyak strand. Er is (gratis) WIFI internet in het hotel, maar alleen in de publieke ruimtes. Als je wat meer luxe zoekt, dan zijn er voldoende prachtige hotels in de omgeving, maar daar betaal je ook een passend bedrag per nacht voor.

Bekijk direct de actuele prijs per nacht bij The Harmony Hotel in Seminyak op Agoda.nl.

Bekijk hier alle 5 sterren, alle 4 sterren, alle 3 sterren en alle budget hotels en resorts in Bali.

Alle resorts op Bali die wij bezocht hebben:

Kaart locatie The Harmony Seminyak:

Er zijn diverse Nederlandse reisorganisaties waar je een prachtige reis naar Indonesië kunt boeken. Populair zijn; 333travel, De Jong Intra, FOX, verre reizen van ANWB en Original Asia. Zelf samenstellen van een reis is ook prima mogelijk. Boek je tickets bij Cheaptickets, de losse hotelovernachtingen bij Booking.com of Agoda en de tours (bouwstenen) bij Riksja Indonesie. Bekijk hier het totale reisaanbod naar Indonesië.