Van Verre Indonesie

Populaire pagina's

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Boek uw droomreis bij Original Asia
Indonesie door de ogen van een local
Bali Travel is al vele jaren dé specialist in reizen naar Bali

Met welke reisvorm naar Indonesie: Stopover

Jakarta is niet zo'n gebruikelijk stad voor een stopover, het is eerder een eindbestemming. Reizigers die naar Australie etc. reizen, zullen dan eerder in Kuala Lumpur (Maleisie) of Singapore een stopover hebben. Mocht je wel via Jakarta vliegen, zorg er dan voor dat je of direct door kunt vliegen (binnen een paar uur), of verblijf er direct een aantal dagen zodat je op de juiste wijze met de stad kunt verkennen. Jakarta wordt wel als stopover bestemming gezien voor toeristen die naar de minder toegankelijke gebieden binnen Indonesie vliegen.

Er zijn diverse Nederlandse reisorganisaties waar je een prachtige reis naar Indonesië kunt boeken. Populair zijn 333travel, Bali Travel, De Jong Intra, FOX, verre reizen van ANWB en Original Asia. Zelf samenstellen van een reis is ook prima mogelijk. Boek je tickets bij Vliegtickets, de losse hotelovernachtingen bij Booking.com of Agoda en de tours (bouwstenen) bij Riksja Indonesie. Bekijk hier het totale reisaanbod naar Indonesië.

Abonneer op de nieuwsbrief (onderaan de pagina) of volg ons op Twitter. Je kunt ons mailen of stel je vraag op onze facebook pagina.