Van Verre Indonesie

Populaire pagina's

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Boek uw droomreis bij Original Asia
Indonesie door de ogen van een local
Bali Travel is al vele jaren dé specialist in reizen naar Bali

Met welke reisvorm naar Indonesie: Startpakket

Een startpakket staat voor een ticket inclusief één of meer overnachtingen in de stad van aankomst. In het geval van Indonesie is dit meestal een verblijf in Jakarta, of op het eiland Bali. Je kunt desgewenst een aantal dagen verlengen. Deze manier van reizen is vaak net zo voordelig als een los ticket, en je hebt direct bij aankomst een plek om te overnachten.

Vaak is het voordelig om later tijdens de reis naar hetzelfde hotel te gaan. Bij de reisbureaus kun je dit hotel dan - mits je een startpakket boekt - vooraf al tegen een laag tarief boeken. Zorg er wel voor dat het hotel in het centrum van Jakarta ligt, het is zonde als je eerst een flink stuk moet reizen om het centrum te bezoeken.

Omdat een startpakket niet meer is dan een los ticket inclusief een goedkope overnachting, moet je wel zelf nog de rest van je vakantie plannen. Bij sommige Nederlandse reisbureaus kun je zgn. bouwstenen afnemen. Hier betaal je dan per reisonderdeel (bv. 4 dagen Bali, of 2 dagen bezoek Borobudur). Je kunt ook via de bekende hotelsites (Booking.com of Agoda.nl) overnachtingen bijboeken.

Er zijn diverse Nederlandse reisorganisaties waar je een prachtige reis naar Indonesië kunt boeken. Populair zijn 333travel, Bali Travel, De Jong Intra, FOX, verre reizen van ANWB en Original Asia. Zelf samenstellen van een reis is ook prima mogelijk. Boek je tickets bij Vliegtickets, de losse hotelovernachtingen bij Booking.com of Agoda en de tours (bouwstenen) bij Riksja Indonesie. Bekijk hier het totale reisaanbod naar Indonesië.

Abonneer op de nieuwsbrief (onderaan de pagina) of volg ons op Twitter. Je kunt ons mailen of stel je vraag op onze facebook pagina.