Van Verre Indonesie

Populaire pagina's

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Boek uw droomreis bij Original Asia

Reizigerstips

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Met welke reisvorm naar Indonesie: Singlereizen

Volgens onderzoek zijn in Nederland zo'n 2,5 miljoen alleenstaanden. Dit is een enorme groep mensen waar in de reisbranche momenteel niet veel rekening gehouden wordt. FOX, verre reizen van ANWB is een reisbureau dat zich actief richt tot deze doelgroep. Onder de naam Singlemaarnietalleen worden diverse singlereizen aangeboden naar vele plekken ter wereld. Het concept: Reislustige singles die samen met andere singles op een ongedwongen en gezellige manier avontuurlijke en cultureelgetinte reizen willen maken. Als single boek je wellicht niet snel een rondreis, wetende dat op deze wijze vooral koppeltjes en families reizen. Voor singles is deze reisvorm een mooie aanvulling op het totaalaanbod van reizen, je kunt met andere singles alle mooie plekken op aarde verkennen. Naast FOX, verre reizen van ANWB bieden ook andere bekende reisbureaus singlereizen naar Indonesie aan. Elk reisbureau heeft een eigen invulling gegeven aan het concept singlereizen.

Er zijn diverse Nederlandse reisorganisaties waar je een prachtige reis naar Indonesië kunt boeken. Populair zijn; 333travel, De Jong Intra, FOX, verre reizen van ANWB en Original Asia. Zelf samenstellen van een reis is ook prima mogelijk. Boek je tickets bij Cheaptickets, de losse hotelovernachtingen bij Booking.com of Agoda en de tours (bouwstenen) bij Riksja Indonesie. Bekijk hier het totale reisaanbod naar Indonesië.

Abonneer op de nieuwsbrief (onderaan de pagina) of volg ons op Twitter. Je kunt ons mailen of stel je vraag op onze facebook pagina.