Van Verre Indonesie

Populaire pagina's

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Boek uw droomreis bij Original Asia
Indonesie door de ogen van een local
Bali Travel is al vele jaren dé specialist in reizen naar Bali

Met welke reisvorm naar Indonesie: Maatwerk

Een aantal reisbureaus bieden reizen op maat aan. Dit betekent dat je zelf met hulp van het advies van het reisbureau een reis naar wens samenstelt. Je koopt dan een vliegticket bij het reisbureau, en kiest daarbij zelf de reisonderdelen en hotels. Wanneer je een reis op maat wilt samenstellen, is het raadzaam om eerst te bepalen wat je allemaal wilt zien en doen tijdens de vakantie. Meestal is de duur van de reis de reden dat er gekozen moet worden tussen bepaalde reisonderdelen.

Het reisbureau kan ook een reis op basis van maatwerk voor je samenstellen. Je geeft simpelweg aan hoelang en wanneer je naar Indonesie wilt en daarnaast waar je overige voorkeur naar uitgaat - bijvoorbeeld een actieve reis, strandvakantie, of natuur/cultuur - en het reisbureau doet een passend reisvoorstel. Het reisbureau kan zelfs vooraf alle binnenlandse vluchten, transfers, boottickets, treinticket, bustickets en entreekosten voor je regelen. Ook kan het overige vervoer bij een maatreis door Indonesie door het reisbureau worden geregeld. Je rijdt dan door het land met een chauffeur/gids.

Er zijn diverse Nederlandse reisorganisaties waar je een prachtige reis naar Indonesië kunt boeken. Populair zijn 333travel, Bali Travel, De Jong Intra, FOX, verre reizen van ANWB en Original Asia. Zelf samenstellen van een reis is ook prima mogelijk. Boek je tickets bij Vliegtickets, de losse hotelovernachtingen bij Booking.com of Agoda en de tours (bouwstenen) bij Riksja Indonesie. Bekijk hier het totale reisaanbod naar Indonesië.

Abonneer op de nieuwsbrief (onderaan de pagina) of volg ons op Twitter. Je kunt ons mailen of stel je vraag op onze facebook pagina.