Van Verre Indonesie

Populaire pagina's

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Boek uw droomreis bij Original Asia
Indonesie door de ogen van een local
Bali Travel is al vele jaren dé specialist in reizen naar Bali

Met welke reisvorm naar Indonesie: Groepsreis

Soms gaat een schoolklas naar het buitenland, soms gaat een compleet voetbalelftal naar het buitenland. Ook gaan regelmatig hele families naar de andere kant van de wereld om bijvoorbeeld een bruiloft te vieren. Naar Indonesie gaan ook veel groepen met bekenden. Vaak gaat het dan om familie, vrienden of collega's. Meestal boekt zo'n groep collectief, vooral omdat de prijzen dan lager liggen. De meeste reisbureaus bieden een korting wanneer je een groepsboeking doet. Een voordeel van een groepsreis is dat alles vooraf wordt geregeld, ter plekke staat eten en vervoer voor je klaar. Vaak ga je onder leiding van een gids op pad. Het grote voordeel van een rondreis met familie of bekenden, is dat je zelf de onderdelen kunt samenstellen. Veel reisbureaus bieden bij groepen reizen op basis van maatwerk aan. De verschillende reisbureaus zullen uiteindelijk een offerte uitbrengen op basis van je wensen en eisen.

Er zijn diverse Nederlandse reisorganisaties waar je een prachtige reis naar Indonesië kunt boeken. Populair zijn 333travel, Bali Travel, De Jong Intra, FOX, verre reizen van ANWB en Original Asia. Zelf samenstellen van een reis is ook prima mogelijk. Boek je tickets bij Vliegtickets, de losse hotelovernachtingen bij Booking.com of Agoda en de tours (bouwstenen) bij Riksja Indonesie. Bekijk hier het totale reisaanbod naar Indonesië.

Abonneer op de nieuwsbrief (onderaan de pagina) of volg ons op Twitter. Je kunt ons mailen of stel je vraag op onze facebook pagina.