Van Verre Indonesie

Populaire pagina's

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Boek uw droomreis bij Original Asia
Indonesie door de ogen van een local
Bali Travel is al vele jaren dé specialist in reizen naar Bali

Met welke reisvorm naar Indonesie: Fly & drive

Een Fly & drive is een combinatie van een vliegticket inclusief een periode autoverhuur. In Europa is een Fly & drive bijzonder populair, voor in landen als Spanje en Portugal. In Indonesie is deze reisvorm echter nog niet zo bekend, het reisaanbod is hierdoor beperkt. Het concept is echter wel het overwegen waard, Indonesie is een bijzonder mooi land om zelf (gedeeltelijk) per auto te verkennen. Zelfs op een eiland als Bali is het huren van een auto al de moeite waard. Ondanks dat het eiland niet zo groot is, kun je met een auto toch al veel beter het hele eiland binnen een week verkennen. Een huurauto op Bali zorgt er voor dat je ook daadwerkelijk (laagdrempelig) op pad gaat.

Een huurauto valt niet in alle delen van Indonesie aan te raden. Zo is het soms handiger om een georganiseerde tour te boeken, desnoods op individuele basis (chauffeur + gids). Verder kun je ook maar beter niet met een huurauto de grote en hectische stad Jakarta in.

Er zijn diverse Nederlandse reisorganisaties waar je een prachtige reis naar Indonesië kunt boeken. Populair zijn 333travel, Bali Travel, De Jong Intra, FOX, verre reizen van ANWB en Original Asia. Zelf samenstellen van een reis is ook prima mogelijk. Boek je tickets bij Vliegtickets, de losse hotelovernachtingen bij Booking.com of Agoda en de tours (bouwstenen) bij Riksja Indonesie. Bekijk hier het totale reisaanbod naar Indonesië.

Abonneer op de nieuwsbrief (onderaan de pagina) of volg ons op Twitter. Je kunt ons mailen of stel je vraag op onze facebook pagina.