Van Verre Indonesie

Populaire pagina's

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Boek uw droomreis bij Original Asia
Indonesie door de ogen van een local
Bali Travel is al vele jaren dé specialist in reizen naar Bali

Met welke reisvorm naar Indonesie: Duikvakantie

Indonesie is onder duikers een populaire bestemming, het land kent een flink aantal vermaarde duikspots. Langs Indonesie liggen grote hoeveelheden met prachtig (vaak ongerept) koraal, ideaal voor duikers. Het gebied Bunaken - ten noorden van het eiland Sulawesi - is één van de mooiste duikspots ter wereld. Een aantal organisaties biedt speciaal voor liefhebbers van de duiksport reizen aan. Je boekt dan een reis met een aantal overnachtingen bij één van de duikspots in Indonesie.

Direct naar het aanbod aan duikvakanties

Er zijn diverse Nederlandse reisorganisaties waar je een prachtige reis naar Indonesië kunt boeken. Populair zijn 333travel, Bali Travel, De Jong Intra, FOX, verre reizen van ANWB en Original Asia. Zelf samenstellen van een reis is ook prima mogelijk. Boek je tickets bij Vliegtickets, de losse hotelovernachtingen bij Booking.com of Agoda en de tours (bouwstenen) bij Riksja Indonesie. Bekijk hier het totale reisaanbod naar Indonesië.

Abonneer op de nieuwsbrief (onderaan de pagina) of volg ons op Twitter. Je kunt ons mailen of stel je vraag op onze facebook pagina.