Van Verre Indonesie

Populaire pagina's

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Boek uw droomreis bij Original Asia
Indonesie door de ogen van een local
Bali Travel is al vele jaren dé specialist in reizen naar Bali

Met welke reisvorm naar Indonesie: Backpacken

Indonesie is een prachtig land voor backpackers. De prijzen liggen er laag, en de meeste gebieden zijn veilig genoeg om te verkennen. De gemiddelde backpacker stelt niet zoveel eisen aan vlucht en accommodatie. Indonesie biedt alles voor een schappelijke prijs, je kunt er al overnachten voor een paar euro per nacht. Vervoer is ook prima geregeld, voor een paar euro reis je het halve land door. Tussen de vele eilanden kun je goedkoop vliegen met diverse binnenlandse luchtvaartmaatschappijen. Een backpacker heeft meestal alleen een ticket of een aantal tickets nodig, de rest wordt ter plekke geregeld. Als je de reis start in Indonesie, dan is het wellicht aan te raden om gebruik te maken van een startpakket (Indonesie, Maleisie of Singapore). Je kunt dan de eerste dag(en) alvast wennen aan het vreemde land, om vervolgens met je backpack tocht te starten.

Er zijn diverse Nederlandse reisorganisaties waar je een prachtige reis naar Indonesië kunt boeken. Populair zijn 333travel, Bali Travel, De Jong Intra, FOX, verre reizen van ANWB en Original Asia. Zelf samenstellen van een reis is ook prima mogelijk. Boek je tickets bij Vliegtickets, de losse hotelovernachtingen bij Booking.com of Agoda en de tours (bouwstenen) bij Riksja Indonesie. Bekijk hier het totale reisaanbod naar Indonesië.

Abonneer op de nieuwsbrief (onderaan de pagina) of volg ons op Twitter. Je kunt ons mailen of stel je vraag op onze facebook pagina.