Van Verre Indonesie

Populaire pagina's

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Boek uw droomreis bij Original Asia
Indonesie door de ogen van een local
Bali Travel is al vele jaren dť specialist in reizen naar Bali

Overzicht reisorganisaties

Hieronder volgt een opsomming (op alfabetische volgorde) van een aantal reisorganisaties die verschillende soorten reizen naar Indonesie aanbieden. Een echte vergelijking is niet gemakkelijk te maken tussen de verschillende reisorganisaties. Wel heb ik de speerpunten genoemd per reisorganisatie. Met deze review is het hopelijk wat makkelijker om een keuze tussen één van de reisorganisaties te maken. De reisorganisaties bieden over het algemeen vergelijkbare reisproducten aan: o.a. pakketreizen, startpakketten, strandvakanties en rondreizen door Java, Bali, Sulawesi, Sumatra, Lombok en combinaties van de eerder genoemde bestemmingen binnen Indonesie en tevens combinatiereizen door diverse buurlanden.

Op deze pagina:

Hieronder volgt een uitgebreide beschrijving per reisorganisatie:

 

333travel

333travel is al 16 jaar de individuele maatwerk reizen specialist naar Azië, Amerika en Zuid Afrika. 333travel heeft ook een eigen Nederlands kantoor in Bangkok. Ze bieden een breed scala aan vakanties zoals; reizen op maat met een zeer flexibel bouwstenen aanbod welke je dagelijks kan aanpassen, individuele rondreizen en strandvakanties. Met de nadruk op kleinschalige accommodaties op unieke locaties. 333travel is winnaar van de Zoover awards voor beste en de populairste verre reizen specialist van Nederland.

 

Bali Travel

Voor een onvergetelijke reis naar IndonesiŽ ben je bij Bali Travel aan het juiste adres. Op een overzichtelijke website biedt Bali Travel een ruim aanbod aan individuele rondreizen, hotels, meerdaagse tours en excursies naar IndonesiŽ. De reizen worden uitgevoerd met privť transfers en veelal Nederlands sprekende gidsen. Met de passie voor de bestemming, enthousiasme, de opgebouwde expertise en de samenwerking met goede betrouwbare lokale partners stellen zij de perfecte reis op maat samen. Ervaren reisspecialisten combineren met gemak bekende hoogtepunten met schitterende onontdekte plekjes en met zorg uitgekozen hotels.

 

De Jong Intra

De Jong Intra begon jaren geleden als touringcarbedrijf en groeide snel uit tot allround touroperator. Momenteel biedt deze reisorganisatie diverse rondreizen en groepsrondreizen naar Indonesie aan. Naast de rondreizen heeft De Jong Intra ook een aantal zeer mooie strandvakanties. Je boekt bij De Jong Intra als je simpelweg met vakantie wilt, en geen tijd/zin hebt om je vooraf enorm te verdiepen in de mogelijkheden. De Jong Intra adviseert vooraf op basis van je eventuele eisen en wensen, en je boekt een totaalreis (rond- of pakketreis).

 

FOX, verre reizen van ANWB

FOX, verre reizen van ANWB is al jaren de grootste Nederlandse online touroperator wat betreft reizen naar Zuidoost Azie. Het reisbureau biedt vele reizen naar Indonesie aan. FOX heeft een actief reizigersforum, waar vooral reizigers bijeenkomen, die bij FOX zelf een reis geboekt hebben. FOX, verre reizen van ANWB biedt een aantal zeer mooie rondreizen aan. Buiten de rondreizen biedt FOX, verre reizen van ANWB ook een aantal pakketreizen - strandvakanties - aan. In dit geval boek je een vaste reis, meestal 10 of 17 dagen in een hotel of resort op een van de eilanden van Indonesie. Naast de groepsrondreizen biedt FOX, verre reizen van ANWB ook individuele rondreizen aan. Onder leiding van een gids en chauffeur, reis je langs alle plekken die ook door de groepsrondreis wordt aangedaan.

 

Koningaap

Mensen die reizen met Koning Aap zijn levensgenieters: flexibele, geïnteresseerde reizigers die uit elke situatie waarin ze terechtkomen het positieve halen. Daarnaast zijn het open, vriendelijke, makkelijk te benaderen mensen die, juist door hun gelijkgestemdheid, graag ervaringen delen. Ze zien duidelijk de meerwaarde van het reizen in een gezelschap, ze beschouwen de groep zeker niet als een noodzakelijk kwaad. Koning Aap beschikt over een uitgebreid wereldwijd netwerk van betrouwbare agenten. Zij weten de leukste plekjes te vinden, reserveren alle hotels en vervoer, en vormen de uitstekende back-up in het uitzonderlijke geval dat er iets mis gaat. Koningaap is een dochteronderneming van het grote Tenzing Travel.

 

Kras

Al 85 jaar is KRAS één van de grootste en meest succesvolle reisorganisaties van Nederland. Als direct seller zijn ze gewend om een rechtstreekse relatie met de klant te onderhouden. KRAS is elke dag prominent aanwezig met nieuwe aanbiedingen in landelijke dagbladen. Kras biedt jaarlijks meer dan 300.000 passagiers een uitstekende en onbezorgde vakantie. Kras heeft een uitgebreid aanbod naar maar liefst 64 landen, waaronder naar IndonesiŽ. Zonvakanties, stedentrips, autovakanties, wintersport, cruises, busreizen, actieve vakanties, cultuurreizen en lastminutes naar alle populaire bestemmingen met een perfecte reis-prijsverhouding.

 

Local Hero Travel

Steeds meer reizigers organiseren hun rondreis zelf, online. Hoe kies je uit zoveel mogelijkheden, hoe kom je aan lokale kennis? Wat tegenwoordig ůůk kan: direct persoonlijk contact opnemen met iemand die er woont, iemand die de keuzes beperkt en je reis toch bijzonder maakt. Via Local Hero Travel kom je rechtstreeks in contact met zo'n reisexpert. Je bekijkt reisfilmpjes en benut lokale kennis. Omdat je rechtstreeks boekt, betaal je minder en komt er meer geld terecht bij de lokale gemeenschap. Kies bijvoorbeeld uit de top 5 van mooiste plekjes volgens de Local Heroes en stel zo makkelijk je eigen droomreis samen. Via Local Hero Travel boek je daar, met de garanties van hier: je betaalt op een Nederlandse bankrekening en bent verzekerd van het doorgaan van je reis. Local Hero Travel is aangesloten bij het garantiefonds (SGR) en de ANVR.

 

NRV

NRV Holiday is een directseller die zich specialiseert in het organiseren van zowel groepsreizen als privé rondreizen naar IndonesiŽ. Alle groepsreizen worden uitgevoerd met Nederlandssprekende reisleiding en in kleine groepjes, waardoor je extra veel vakantieplezier zult beleven. Wanneer je met NRV Holiday een privérondreis boekt, ga je samen met een chauffeur en Engelssprekende stadsgids op reis. Tijdens de rondreis heb je veel privacy, flexibiliteit en de mogelijkheid om deze reis verder uit te breiden.

 

Original Asia

Original Asia is een creatieve en innovatieve touroperator met veel oog voor detail. De mooiste privé-reizen, geheel op maat en altijd perfect afgestemd op je wensen. De reizen zijn op individuele basis en je vindt er de leukste hotelletjes, originele locaties en excursies. Of het nu gaat om een luxe reis naar Sri Lanka of juist avontuurlijk naar Cambodja, met het hele gezin op vakantie naar Bali of een huwelijksreis naar de mooiste tropische eilanden: Bij Original Asia ben je aan het juiste adres voor je ultieme droomreis! Bekijk de webite, laat je inspireren, vertel wat je wensen zijn en ze stellen graag en geheel vrijblijvend je droomvakantie samen!

 

PANGEA Travel

PANGEA Travel verzorgt individuele maatwerk reizen. Iedere reis wordt zorgvuldig en in overleg op maat gemaakt. Naast rondreizen biedt PANGEA Travel speciale reistypen als luxe reizen, huwelijksreizen en familiereizen aan. De reisexperts kennen de bestemming uit eigen ervaring en helpen bij het samenstellen van de perfecte reis, afgestemd op jouw reisgezelschap. PANGEA Travel is een persoonlijke reisorganisatie en beschikt over ruim 14 jaar ervaring in het organiseren van diverse reistypen. De reizen worden tot in de puntjes verzorgd, zodat je heerlijk ontspannen en zorgeloos van je vakantie kan genieten. Ben je op zoek naar een afwisselende rondreis met sfeervolle kleinschalige accommodaties, dan moet je bij PANGEA Travel zijn.

 

Riksja IndonesiŽ

Riksja IndonesiŽ biedt naast reizen naar Indonesie ook reizen aan naar diverse andere landen. Naast de standaard startpakketten en rondreizen, springt Riksja IndonesiŽ eruit met de bouwstenen. Dit zijn losse reisonderdelen waarmee je makkelijk een droomreis kunt samenstellen. Je selecteert naast de vliegtickets een aantal bouwstenen, en de vakantie is geboekt. Je kunt je vooraf laten informeren over de diverse bouwstenen. Onder de naam RiksjaKids biedt Riksja ook een flink aantal mooie kinderreizen aan. Deze reizen zijn speciaal samengesteld voor families met kinderen.

 

Sawadee

Sawadee biedt diverse mooie rondreizen aan. De reisorganisatie heeft ook een aantal reizen naar IndonesiŽ op het programma staan. De reisbeschrijving is duidelijk en Sawadee geeft daarnaast ook op heldere wijze de prijzen en vertrekdata weer. Voor families met kinderen is er het speciale Familieavontuur; een onderdeel van Sawadee. Hier vind je ook een aantal mooie reizen naar IndonesiŽ; ditmaal speciaal samengesteld voor avontuurlijk ingestelde families.

 

Shoestring

Shoestring is een reisorganisatie met mooie en vooral unieke reizen naar diverse landen verspreidt over de hele wereld. Hoewel het een kleine en specialistische reisorganisatie lijkt, is het onderdeel van het grote Tenzing Travel. Ze hebben een aantal prachtige rondreizen door IndonesiŽ. Shoestring is jaarlijks prominent vertegenwoordigd op de Vakantiebeurs.

 

Tenzing Travel

Tenzing Travel is één van de grootste reisorganisaties ter wereld. Tenzing Travel biedt diverse schitterende reizen naar IndonesiŽ aan. De website is duidelijk opgezet, en bevat voldoende informatie per reis. Tenzing Travel is tevens een specialist in maatwerk groepsreizen. Ben je met een groot gezelschap, en wil je met zijn allen naar IndonesiŽ, dan zou ik bij Tenzing Travel een offerte aanvragen. Tenzing Travel heeft een tweetal populaire dochterondernemingen; Shoestring en Koningaap. Beide reisorganisaties bieden een aantal rondreizen naar IndonesiŽ aan.

 

Van Verre

Van Verre is de reisspecialist in individuele reizen op maat naar Indonesië. Alles kan! De landendeskundigen van Van Verre bezoeken de bestemmingen regelmatig en adviseren je graag met het samenstellen van jouw reis. Je geeft je wensen aan, zij stellen vervolgens je eigen route door het prachtige Indonesië samen. Van Verre biedt ook privéreizen op maat aan naar Maleisië, Thailand, Vietnam, Cambodja, Laos en Myanmar (Birma).

Abonneer op de nieuwsbrief (onderaan de pagina) of volg ons op Twitter. Je kunt ons mailen of stel je vraag op onze facebook pagina.