Van Verre Indonesie

Populaire pagina's

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Boek uw droomreis bij Original Asia
Indonesie door de ogen van een local
Bali Travel is al vele jaren dé specialist in reizen naar Bali

Rama Candidasa Resort

Candidasa is een klein dorp in het uiterste oosten van het eiland Bali (een aaneenschakeling van kleine dorpjes). Candidasa (ook geschreven als Candi Dasa) is vooral bekend als vertrekplaats van boten die richting het buureiland Lombok en de drie kleine Gili eilanden varen. Niet ver van het dorpje ligt namelijk de haven Padangbai. Er liggen diverse hotels langs de kust, waaronder het Rama Candidasa Resort & Spa. Rama Candidasa Resort is een prachtig resort. De gezellige huisjes staan verspreid over het resort; er is een (klein en kunstmatig) strandje (de streek bestaat vooral uit rotsen in plaats van stranden). Er is een prachtig zwembad en vanaf het strand heb je prachtig uitzicht op een aantal buureilanden van Bali.

Rama Candidasa Resort Bali 1

Naast het zwembad vind je een prachtig modern restaurant; hier kun je overdag en 's avonds goed eten en drinken. 's Ochtends kun je hier het ontbijt nuttigen. Het hotel biedt (gratis) internet faciliteiten; je kunt bij de lobby of bij het restaurant de toegangscodes aanvragen, hiermee kun je dan online via wireless (neem dus wel je eigen laptop mee). De prijzen vallen mee vergeleken andere plekken op het eiland.

Rama Candidasa Resort Bali 2

Wat goed opviel was de flinke wind die aan deze kant van Bali waait. Normaal waait het vaak vlak voor of tijdens minder goed weer, maar hier waaide het terwijl de zon volop straalde. De huisjes zijn prachtig ingericht. Wij verbleven 2 nachten in het Rama Candidasa Resort & Spa. Er zijn in totaal 76 huisjes binnen dit 4-sterren resort. Wij boekten ons verblijf via Agoda; waar het resort vaak voor een schappelijke prijs wordt aangeboden (wij betaalden €52 per nacht incl. prima ontbijt).

Rama Candidasa Resort Bali 3

Bekijk direct de actuele prijs per nacht bij het Rama Candidasa Resort op Agoda.nl.

Rama Candidasa Resort & Spa via Agoda

Bekijk hier alle 5 sterren, alle 4 sterren, alle 3 sterren en alle budget hotels en resorts in Bali.

Alle resorts op Bali die wij bezocht hebben:

Kaart locatie Rama Candidasa Resort:

Er zijn diverse Nederlandse reisorganisaties waar je een prachtige reis naar Indonesië kunt boeken. Populair zijn 333travel, Bali Travel, De Jong Intra, FOX, verre reizen van ANWB en Original Asia. Zelf samenstellen van een reis is ook prima mogelijk. Boek je tickets bij Vliegtickets, de losse hotelovernachtingen bij Booking.com of Agoda en de tours (bouwstenen) bij Riksja Indonesie. Bekijk hier het totale reisaanbod naar Indonesië.