Van Verre Indonesie

Populaire pagina's

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Boek uw droomreis bij Original Asia
Indonesie door de ogen van een local
Bali Travel is al vele jaren dé specialist in reizen naar Bali

Pasar Agung tempel (Pura Pasar Agung)

De Pasar Agung tempel ligt net als de Besakih tempel (moedertempel) aan de voet van Mount Agung. Het is de hoogst gelegen tempel op Bali. Deze tempel is wel tijdens de uitbarsting in 1963 verwoest, en sindsdien opnieuw opgebouwd. De tempel is net iets minder toeristisch dan Besakih. Wil je deze tempel bij helder weer bezoeken, dan doe je er verstandig aan om vroeg in de ochtend te vertrekken. Het is ongeveer 45 minuten tot een uur rijden vanaf Ubud. De tempel is vooral erg populair onder actieve reizigers, aangezien dichtbij de tempel enkele prachtige wandelroutes starten. Ook een van de routes voor het beklimmen van Mount Agung start bij Pura Pasar Agung.

Pasar Agung tempel (Pura Pasar Agung)

De tempel is dagelijks tot 17.00 geopend. Je betaalt Rp.10.000 om de tempel te bezoeken. Neem een eigen sarong mee, of koop er eentje bij de souvenir winkeltjes voor de tempel.

Kaart locatie Pasar Agung tempel:

Bekijk deze kaart in een volledig scherm

Er zijn diverse Nederlandse reisorganisaties waar je een prachtige reis naar Indonesië kunt boeken. Populair zijn 333travel, Bali Travel, De Jong Intra, FOX, verre reizen van ANWB en Original Asia. Zelf samenstellen van een reis is ook prima mogelijk. Boek je tickets bij Vliegtickets, de losse hotelovernachtingen bij Booking.com of Agoda en de tours (bouwstenen) bij Riksja Indonesie. Bekijk hier het totale reisaanbod naar Indonesië.

Alle tempels op Bali: