Van Verre Indonesie

Populaire pagina's

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Boek uw droomreis bij Original Asia
Indonesie door de ogen van een local
Bali Travel is al vele jaren dé specialist in reizen naar Bali

Meren en kratermeren

Batur meer op Bali

De meeste meren vind je bovenop de bergen. Het gaat dan om kratermeren op doorgaans actieve vulkanen. Er zijn vier meren op het eiland te vinden: Lake Batur, Lake Bratan, Lake Buyan en Lake Tamblingan. Batur is het grootste meer op Bali. Bratan biedt diverse watersport activiteiten (rond Bedugul). Er zijn diverse plekken rond de meren waar je vis uitstapjes kunt regelen. Vooral Tamblingan is geschikt voor een dagje vissen.

Buyan en Tambligan meren op Bali

Kaart met alle attracties op Bali:

Er zijn diverse Nederlandse reisorganisaties waar je een prachtige reis naar Indonesië kunt boeken. Populair zijn 333travel, Bali Travel, De Jong Intra, FOX, verre reizen van ANWB en Original Asia. Zelf samenstellen van een reis is ook prima mogelijk. Boek je tickets bij Vliegtickets, de losse hotelovernachtingen bij Booking.com of Agoda en de tours (bouwstenen) bij Riksja Indonesie. Bekijk hier het totale reisaanbod naar Indonesië.

Alle attracties: