Van Verre Indonesie

Populaire pagina's

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Boek uw droomreis bij Original Asia
Indonesie door de ogen van een local
Bali Travel is al vele jaren dé specialist in reizen naar Bali

Masceti tempel (Pura Masceti)

Pura Masceti is waarschijnlijk de minst bezochte en hiermee tevens de minst populaire tempel onder de 9 belangrijke tempels in Bali. Pura Masceti is gelegen in het zuidoosten van het eiland, op enkele kilometers van het dorp Gianyar. De zeetempel beschermt het eiland aan de zuidzijde. Dichtbij de tempel heb je de Masceti stranden; prachtige uitgestrekte stranden (maar een gevaarlijke onderstroom in zee). De tempel is dagelijks geopend tot 18.00. Zoals gewoonlijk betaal je entree (Rp.10.000); maar toen wij er waren was er niemand om het geld te innen. De tempel ligt op ongeveer 30 minuten rijden vanaf Ubud; het is dus ook prima bereikbaar met de brommer.

Masceti tempel (Pura Masceti)

Kaart locatie Masceti tempel:

Bekijk deze kaart in een volledig scherm

Er zijn diverse Nederlandse reisorganisaties waar je een prachtige reis naar Indonesië kunt boeken. Populair zijn 333travel, Bali Travel, De Jong Intra, FOX, verre reizen van ANWB en Original Asia. Zelf samenstellen van een reis is ook prima mogelijk. Boek je tickets bij Vliegtickets, de losse hotelovernachtingen bij Booking.com of Agoda en de tours (bouwstenen) bij Riksja Indonesie. Bekijk hier het totale reisaanbod naar Indonesië.

Alle tempels op Bali: