Van Verre Indonesie

Populaire pagina's

Stel al je vragen m.b.t. het organiseren van je reis op onze facebook pagina.

Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Boek uw droomreis bij Original Asia
Indonesie door de ogen van een local
Bali Travel is al vele jaren dé specialist in reizen naar Bali

Lempuyang tempel (Pura Lempuyang Luhur)

Aan de voet van Mount Lempuyang ligt de prachtige maar kleine Lempuyang Luhur tempel op de Seraya heuvel. Ook dit is een van de 9 belangrijke tempels op het eiland. Vanaf de tempel heb je fantastische uitzichten. Bij helder weer kun je prachtige foto's maken. Hiervoor kun je de tempel het beste in de ochtend bezoeken, vooral de zonsopkomst is er prachtig. Vanwege de wat hogere ligging is het er overdag en in de namiddag meestal bewolkt.

Lempuyang tempel (Pura Lempuyang Luhur) 1

In de natte maanden (december tot maart) kan de enorme trap vrij glad zijn. Ook vind je er dan flink wat onschuldige bloedzuigers. Bij de parkeerplaats betaal je de entreegelden van Rp.10.000 per persoon. Een sarong is verplicht.

Lempuyang tempel (Pura Lempuyang Luhur) 2

Kaart locatie Lempuyang tempel:

Bekijk deze kaart in een volledig scherm

Er zijn diverse Nederlandse reisorganisaties waar je een prachtige reis naar Indonesië kunt boeken. Populair zijn 333travel, Bali Travel, De Jong Intra, FOX, verre reizen van ANWB en Original Asia. Zelf samenstellen van een reis is ook prima mogelijk. Boek je tickets bij Vliegtickets, de losse hotelovernachtingen bij Booking.com of Agoda en de tours (bouwstenen) bij Riksja Indonesie. Bekijk hier het totale reisaanbod naar Indonesië.

Alle tempels op Bali: